2777
2789
عنوان

فک میکنم شوهرم بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 114 پست

مگه نمیگه مزاحمه نمیشناسم

پس از کجا میدونه نامزد داره؟؟؟

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم شماره دخترع رو پخش میکنم قسم مخوره مگ من تورو ب اون جندها میفروشم بخدا ی تارمو گندیدع ت ب ا ...

همیشه میفهمن دستشون رو شده دست پیش میگیرن پس نیوفتن

به داد و هوارش نگاه نکن

شوهرسابق منم همینجوری بود تازه کلی هم قسم دروغ میخورد

برعکس همش میگه مخوام بابا بشم مخوام دخترم شبیح ت باشه ی رویاهای داره

بهش بگو اینجا اروپا نیست گل 

یک دل به دو دلدار نکردست وفا

یک بام و دوتا هوا که دیده یکجا؟

پس حرمت زن چه شود پیش شما؟

یک مرد و دو زن وای!وای برشما!!!!

این آخرشم با تاکید بگو وااااای بر شمااااااا

اره اینجوری گف گفتم تورو ب رفیقت چ میگه دختره گفته ت ضمانتش کن ک پسر خوبی هس

خودش میگه دختر جندست و یه تار موی تو رو بهش نمیده.اونوقت میخواد همچین دختری رو واسه دوستش جور کنه؟؟ازونور میگه نامزد داره!!!اصلا چرا باید شمارش رو سیو کنه؟مشکوک نشو عزیزم مطمئن باش ..نصف شوهرت زیر زمینه به فکر یه رفتار منطقی و سفت و محکم باش که بشونیش سر جاش تا بفهمه مسجد جای گ و زی دن نیست

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
اره ی چند هفته شدع بود اینجوری بود تا فهمیدم ولی چند شب شدع باهام مث قبل شده قبلنا زنگ میزد بهم برنا ...

داره فیلم بازی میکنه که پاپیچش نشی و راحت بزاریش

چقدر مردها شبیه هم هستن😑😑😑

یه زن خراب هست تو شهر ما انگشت نما شده دیگه یه شب عکسش واتساپ اومد برا شوهر من عکسو شناختیم ولی شماره نه بعد من نوشتم کیه این ؟ یهو پاک کرد عکسو گفت ببخشید بچم زده وتمام ماهم هیچی نگفتیم باز یه شب اقام خواب بود وات پیام اومد شوهرم گوشیش رمز نداره کلا هم واتساپ نمیره زیاد بعد دیدم باز چند تا عکسشو فرستادو سریع پاک کرد منم شوهرم خواب بود بیدارش کردم گفتم چرا این زن عکسشو برا تو باید بفرسته یه چیزی هست چرا باید شمارتو داشته باشه واینا بعد اقام گفت شمارمو شوهرش داره شاید از گوشی اون برداشته قسم بچهارو خورد که من از هیچ چی خبر ندارم زنه هم افغانه گفتم فردا میرم شکایتش میکنم  بعد من زنگ زدم زنه هی رد میداد گفتم زنگ شوهرت میزنم ج داد ایقد معذرت خواهی کرد که بخدا بچم عکس فرستاده به دروغ ساعت یک ونیم شب کلا زنه گلش میخارید منم شک کردم وبه شوهرم گفتم یه چیزایی هست بعد دیدم نه واقعا زنه خودش هرزه عوضی کرم میریزه با یه مرد از اشناها شوهرم دوسته همه فهمیدن حتی زن بچه مرده همه محله خبر دارن از کارشون حتی شوهر زنه هم خبر داره وجلوشو نمیگیره 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
اره اینجوری گف گفتم تورو ب رفیقت چ میگه دختره گفته ت ضمانتش کن ک پسر خوبی هس

مگه نمیگه دختره نامزد داره

میخواد خودشو تو دردسر بندازه!

تو دعوای ناموسی!!

من دیگه حرفی ندارم😓😓😓😓

برعکس همش میگه مخوام بابا بشم مخوام دخترم شبیح ت باشه ی رویاهای داره

فعلا نزار بچه  بیاد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
[QUOTE=220660101]خب مستقیم ازش بپرس و بخواه ک برات توضیح بده[QU  میگه ب جون خودت قسم میگه ب جو ...

شک تو دلت هست چون حرف هاش ضد و نقیضِ

ولی از طرفی هم دوست داری که حرف هاش حقیقت باشه

که متأسفانه حقیقت نداره عزیزم😓😓😓