2777
2789
عنوان

فک میکنم شوهرم بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 114 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه همین دخترا ب همجنس خودشون خیانت میکنن دلم مخواد زنگ بزنم ب دخترع بگم اخی دلت میاد شوهرت ...

اتفاقا اینجور دخترها یا زن ها حس خفن بودن و برنده بودن بهشون دست میده و حسابی لذت میبرن

با خودشون میگن ببین چقدر از زنش بهترم که با وجود زن داشتن اومده سراغ من😒😒😒

خدا لعنتشون کنِ 

چه مرد خیانتکارو چه زن خیانتکارو

داره بهت خیانت میکنه به دختره ام شماره توداده گفته بلاکت کنه وگرنه دختره ازکجامیدونست تویی خودتو گول نزن این حرفهاام که من بدون تومیمیرم وعاشقتم بادهواست داره بازیت میده حرفهای من خیلی تلخه ولی تجربه شده ست بیشتر حواست باشه باقسم وآیه هم گول نخور

اتفاقا اینجور دخترها یا زن ها حس خفن بودن و برنده بودن بهشون دست میده و حسابی لذت میبرن با خودشون م ...

ی ج ن د  ای خیابونی باشه بهتر ازاینه ک بخواد ب شوهر کسی بپره بعدشم اون افتخار نکنه پس مونده ی زنو مخواد 

بهش گفتم مخای بهم خیانت کنی قبلش جونمو بگیر میگه ت زنده گی منی مگ میشه 

من از این حرفا زیاد شنیدم.. التماسو گریه.. ک هیچکس جای تورو نمیگیرهووو فلان

فقط اینو بگم ک ب روش نیار خیانتشو.. ی جور دگ حلش کن.. وگرنه پررو میشه و عادت میکنه ب خیانت کردن خودشو متوجه شدن تو بخشیدنت

خب چیکار کنم الان تازه شم وات منم پاکید اون شب چون عکس دختره رو اوردم 

چقد منفعلی دختر!!!! ب این روال پیش بری کلاهت پس معرکه ست...انقد بهش رو دادی که برات هرجور بخواد نسخه میپیچه!! در وهله ی اول روی خودت کار کن

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤