2777
2789
عنوان

فک میکنم شوهرم بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 114 پست
اره الانم که میگی باهات خوب شده...بازم شما از قبل باهاش مهربون تر باش و کارایی ک دوست داره بکن ک سمت ...

اره ی چند هفته شدع بود اینجوری بود تا فهمیدم ولی چند شب شدع باهام مث قبل شده قبلنا زنگ میزد بهم برنامه میچید واسع شب ک بیاد خونه بازی میکردیم بازم الان اونجوری شده دیشب همه کاراشو ویل کرد هفت اومد خونع ک دلم برات ی زره شده بعد رفتم شماره اونو زدم دیدم هنوزم تو لیست هس

اره دیع میگه اونو مخوام ب رفیقم جور کنم میگه من اگ مخواستمش ک تورو نمیگرفتم

یعنی دوست دختر برا دوستش جور میکنه؟

یه مرد متاهل باید دنبال همچین کاری باشه؟عوض پول دراوردن وبه فکر خانواده بودن

دروغ میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دوست دختر برا دوستش جور میکنه؟ یه مرد متاهل باید دنبال همچین کاری باشه؟عوض پول دراوردن وبه فکر ...

اره اینجوری گف گفتم تورو ب رفیقت چ میگه دختره گفته ت ضمانتش کن ک پسر خوبی هس

[QUOTE=220660101]خب مستقیم ازش بپرس و بخواه ک برات توضیح بده[QU

میگه ب جون خودت قسم میگه ب جون جفت چشات ک نبینم میمیرم ک من عاشق توام باکسی نیسم ولی هی شک هس تو دلم  نمیدونم چی کنم 

[QUOTE=220660101]خب مستقیم ازش بپرس و بخواه ک برات توضیح بده[QU  میگه ب جون خودت قسم میگه ب جو ...

خب نمیدونم یه جوری غیر مستقیم بگو ک دیدی..مثلا بگو گوشیتو بده گوشی من فلان چیزش خرابه بعد دستت خورده و اونو میبینی بگو پس این چیه....البته با این چیزایی ک شما گفتی ک ب نظرم خیانتی در کار نیست ♡

خب نمیدونم یه جوری غیر مستقیم بگو ک دیدی..مثلا بگو گوشیتو بده گوشی من فلان چیزش خرابه بعد دستت خورده ...

ن اونجوری نیس گوشیش میده دستم بعدشم دیشب نگاه کردم خودم تو بلاکش زدع بودم الانم تو بلاک عس لیست تماساشم همه شون اشنا بودن

اینجوری میگی خواهر خداکنه تموم زنده گیمه بفهمم واقعنی خیانت کرده میکشم خودمو

نه عزیزم مشخصه ک اونم خیلی دوست داره..پایدار باشین♡

سلامت باشی عیزم ولی همیشه میگم بهم خیانت کنی جوری بهت ضربه میزنم. ک نتونی دیه زنده گی کنی میخنده میگع بخدا چیزی نیس

[QUOTE=220659013]پس میشناستش اگه نامزد داره چیکار به شوهر تو داره بعد بگو چرا میخوای اسم اون رو بچمون بزاری.... [QUO

بهش گفتم من رو این اسمه گیر دادم میگه نمیدونسم اسم اونم هس 

بعدشم من دارم فک میکنم هم میگع نامزد داره هم میگه مخوام ب رفیقم جورش کنم  

دوست دختر قبلیشه شک نکن اونم شمارتو داده بهش بگه نامزد دارم طرف بلاکت کرده داره با اون میچته برش گردونه به نظرم یه جا باهاش قرار بزار با دختره به جای شوهرت بهش پیام بده از گوشی اون تا اومد اونجا خرخرشو بجو بگو گم شو چی میخوای

شک نکن قضیه خیانت نی این دختره پیله کرده