2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا بیاید کمکک 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادت بدی داشت! تا تقی به توقی می‌خورد، می‌گفت کاری نکن تنهایت بگذارم؛ کاری نکن برای همیشه از دنیایت ...

فهمیده که دیوونشی داره ادا درمیاره یه مدت باهاش سرد شو ببین چجور موس موس مکنه

شوهرت با یکی تو رابطس و به عنوان زنش معرفیش کرده!!!! توام هنوز پیششی چون دوسش داری!!!! 😐یعنی پشم ریزون ترین چیزی بود که تا حالا تو سایت خوندم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐خوبی تو؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اگه مطمئنی با کسیه آمار طرف رو بگیر آبروی طرف رو پیش خانوادش ببر،یعنی چی انقد توسری خورین

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...
عادت بدی داشت! تا تقی به توقی می‌خورد، می‌گفت کاری نکن تنهایت بگذارم؛ کاری نکن برای همیشه از دنیایت ...

وای چه قدر زیبا چه قدر حقیقت چه قدرررر بد مزه ولی ولی لیاقت میخواد که ندارن

نه این جوری نیست اینو امتحان کردم بیشتر ازم دور شده 

دیگی ک برا من نجوشه سر سگ توش بجوشه آبرو حیثیت اون زنه رو همه جا ببر،شوهرتم اگه شاکی شد آبروی اونم سر کار و تو خانواده و فامیلش ببر

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...
بچه نداریم براش مهم نیست از دستم بده باهاش ک بحث میکنم حرف جدایی میزنه

بچه هم داشته باشی براش مهم نیست یه هرزه فقط ب فکر هرزگیشه

یه وقت فکر نکنی بچه دار بشی میتونی پابندش کنی خودت و یه طفل معصوم رو اسیر نکن

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
اگه مطمئنی با کسیه آمار طرف رو بگیر آبروی طرف رو پیش خانوادش ببر،یعنی چی انقد توسری خورین

آرهه مطمئنم میخوام بمونم و همین کارو کنم ولی از وقتی فهمیده من میدونم بیشتر عصبی شده حتی بام حرف نمیزنه و خیلی محتاطه