تیتویییی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 429 عنوان پزشکی سرابی بیش نیست گول نخورید 420 بازدید | 31 پست اگاه باشید امروز | 15:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hana7865 عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 1629 چطور بنظرت استاد دانشگاه شدن بهتره یا پزشکی پزشکی تو خارج چطوره
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17019 موافقم این همه درس خوندن میخاد تازه بعدشم کو تا پزشک حاذق و معروفی بشی که بخای به درامد بالا برسی قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
بذر_سبز عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 3719 وای بازم توبرو دوغتو بنوش حسود خانومی از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17019 بنظرم داروسازی خیلی بهتره قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
تیتویییی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 429 موافقم این همه درس خوندن میخاد تازه بعدشم کو تا پزشک حاذق و معروفی بشی که بخای به درامد بالا برسی بالاخره ادم باشعور و فهمیده مثل شما همه جا پیدا میشه
fateme1881 عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 3462 تو همونی که نوه عمت پزشکی قبول شده بود خودتو کشتی از اون روز روزی هزارتا تاپیک برای تخریب رشته های تاپ میزنی؟عزیزم به زتدگیت برس برای ارامش خودت میگم
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 29260 تو چقد رشته پزشکی میکوبیجریان چیه اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
دخترپاییز۱۳۷۵ عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 8732 پزشکی پاکوتاه چی؟ اونم خوب نیس فقط هاسکی آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
ماهی_سیاه_کوچولوو عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 1684 تو همونی که نوه عمت پزشکی قبول شده بود خودتو کشتی از اون روز روزی هزارتا تاپیک برای تخریب رشته های ت ... 😂😂🤧 وای
mcic عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2371 قطعا موافقم دوتا پزشک در شیراز خودکشی کرده بودند ینی که همچی شغل و پول نیس