2777
2789

من با یه پسری یک ماه حرف میزنم قصدمم جدیه

ولی بهش نگفتم مادرم وقتی بچه بودم فوت کردن و الان نامادری دارم

ترسیدم که منو مظلوم گیر بیاره

بگم یک ماه شده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا چیزی نگو چون خیلی مسئله مهمی نیس

اگه هم خواستی بگی بگو مادرخواندم بسیار زن خوبیه و مثل کوه پشتمه و هوامو داره

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

روح مادرتون شاد 

اما به نظرم فرقی نمیکنه گفتن یا نگفتنش

هر وقت بحث نامادری و زن بابا شد بگو 

و اینم بگو که هیچ فرقی با مادر خودم نمیکنه و اندازه اون دوسش دارم تا مظلوم گیرت نیاره

یکی از دوستان بابام ،همسرشو طلاق داد و با یک نفر دیگه ازدواج کرد . نامادری مثل کوه پشت دختر همسرش بو ...

نه خیلی اذیتم میکنه حتی بابام یدونه بستنی بخره برام با جفتومون قهر میکنه هم با من هم با بابام

نه خیلی اذیتم میکنه حتی بابام یدونه بستنی بخره برام با جفتومون قهر میکنه هم با من هم با بابام

الهیییی ناراحت نباش .انشالله یه همسر خوب با یه مامان مهربونم  گیرت میاد ،جبران میشه