2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا بیاید کمکک 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من خيانت زيادديدم ازشوهرم ولي هيچ وقت باچشم نديدم فقط پيام بوده ولي اصصلللااا هيچ وقت بهم اين حرفاوونميزد البته بعدازبچه دارشدنمون كاراي اشتباهشنارگذاشت ولي من ازش راضي نيستم چون به خاطربچه عوض شديعنيً منودوس نداشت ازمن به تونصيحت اگه بچه نداري وخانوادت پشتتن جداشو

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
بچه نداریم براش مهم نیست از دستم بده باهاش ک بحث میکنم حرف جدایی میزنه

پس گلم چرا عزت نفس تو پایین میاری،بنظرم طلاق بهترین راهه اون تورو نمیخاد

لینک ناشناسمhttps://daigo.ir/secret/81831875810 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببخشید ک اینجور میگم...بچه دار شدن تو همچین شرایطی اصلا خوب نیست مطمئن باش بچه دارم بشی تو فقط میسوزی پای بچه چون هم شوهرتو دوست داری هم دلت نمیاد بچه تو ول کنی 

ببین برای خودت کاری دست و پا کن 

به خودت برس برو مشاور 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

[QUOTE=220636491]کار هر روزم شده😭😭😭[/QUOTEعشقتو قراره با چند نفر شریک باشی من ک میگم خیانت هیچ توجیهی نداره خودتو عذاب نده من حاضرم بت رفتارای شوهرم بسازم اما اگه خیانت ببینم یه دقیقه تحمل نمیکنم

چرا همش آنلاینی؟!!!چرا همش آنلاینیم؟من درس دارم بیا بریم از اینجا🥲

☹️☹️💔💔💔💔

راست میگی بیااااا بریم

بیناموسم اگه بیام دیگه

پاشو پاشو تا بریم😂😂❤

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima

زندگی کردن با این آدم ب هیچ دردت نمیخوره جز بدبختی اگر دوست داشت هیچموقع خیانت نمیکرد

(خواهرا رو سرم نریزید ولی احساس میکنم سر کاریه)

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .