2777
2789

بخدا شرایط بدی ام...

موندم تو رابطه ای که پدرم راضی به ازدواج ما نیست

نه میتونیم تموم کنیم نه میتونیم بمونیم 

نه میتونیم بریم نه میدونیم چکار کنیم...

بابام به هیچ صراطی مستقیم نیست 

همه راهارو رفتیم 

آدم منطقی هم نیست که بگیم عقد کنیم خودمون...احتمال اینکه دوتا گوله بزنه تو سرمون خیلی زیاده 

حاظرم چندسال عمرم و بدم فقط الان از طرف خدا نشونه ای بگیرم ببینم باید چکار کرد...

کاش الان بخوابم تو خوابم بهم بگه چکار کنیم 😭

یسال بعدمون نشون بده ببینیم چی شده...چه اتفاقایی افتاده به کجا رسیدیم...

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

یه دلیلی داره که پدرت هیچجوره راضی نمیشه.و احتمالا اون دلیل انقدر قوی هست که قید این ازدواج رو بزنی.

پدرت که دشمنت نیست، پاره تن پدرت هستی خیر و صلاحتو میخواد که میگه نه

منطقی باش و از خدا کمک بخواه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جای این فکرا برو مشاوره ولی بدون پدر بی دلیل مخالفت نمیکنه در غالب اوقات درست میگه راجع به ازدواج دختر

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...