یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤... نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.
۳۰ تا ۴۰ تا تکه گوشت ،۱۰ تا ۱۲ قاشق لوبیا ، سبریش هم حسابی سرخ کن که مجلسی تر بشه ، لیمو عمانی هم از بکی دو ساعت قبل داخل آب جوش و مقدار زیادی نمک خیس کن بعد بنداز تو خورش که تلخ نباشه
سبزی ۱کیلو بذار سرخ کن .گوشتتو ب اندازه دلخواه باپیاز سرخ کن ادویه جات بزن بعد ک خوب سرخ شد سبزی بهش اضاف کن ی تفتی بده ۲قاشق آرد بزن ب سبزی با گوشت تفت بده بعد اب بذار روش لیمو عمانی و۶قاشق اب لیمو هم نیم ساعت قبل ک اماده بشه بریز توش .لوبیا هم ب دلخواه خودت بذار
اندازه اش رو دقیق نمیدونم واسه هر نفر دو تیکه بزرگ بذاری بنظرم خوبه سبزی رو خوب سرخ کن و تو طول پخت آب سرد بریز توش روغنش عالی میشه من همیشه از کنسرو لوبیا قرمز استفاده میکنم بنظرم خیلی خوشمزه تر میشه چون سس کنسرو طعمش خوبه
Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))