بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همسایه م باهاشون جدا نشدم مشکل خاصی ام ندارم راستش همینکه اجاره نمیدیم شکر...ولی یعنی چطوری امنیت نداشتین یعنی خانواده شوهرت مشکل جانی مالی ایجاد میکردن؟اگه دوس داشتی بگو البته جالب شد برام که دادگاه به نفع این موضوع رای داده
خونه دور شدن وقتی خوبه شوهرت با خواست خودش بیاد نکه زورش کنی بعدم اینقدر بهت بی محلی کنه ک حتی نیاد دنبال خونه... تو توخونه بعدی هم بری برات جهنم تر از قبله چون طرف سر لج انداختی وقتی حتی نمیاد دنبال خونه...
بعدا هم تا نصف شب نمیاد خونه میره خونه مادرش... هرچقدر دور شدن خوب و عالیه ولی نه اینجوری ک شوهرت بهت سرد بشه
اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
شاید برای من با شما متفاوت باشه تا چهار سال ناراحت بود آخرسرم آنقدر موفقیت و خوشی فامیلاشون رو دید بی خیال شد. دید که فامیلاشون که عروس و داماد شدن مادر پدرا شون بهشون بد نمیکنن که هیچ چقدر تحویل میگیرن.
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست