2777
2789

خوب که قلقش را گرفتی و حالت عصبیشه تو این حالت شما هم حرف نزن و فورا اونجا را ترک کن. اگه گفت چرا رفتی  بگو خودت میگی اصلا حرف نزنم  خوب میرم که چیزی نگم. هرکسی ی سری ایراد داره دیگه خیلی آروم بهش بگو این کارت را دوست ندارم بقیه کارات خوبه. اگه میخواهی کسی را اصلاح کنی تمام ایرادش را بهش نگو یکی را کم کرد یا شدتش کم شد دومی را بگو اونوقت در اصلاح موفقی

خیلی تند و بداخلاق اخه سر یه حرف ساده ادم زنش میندازه بیرون تو انگار تو این خونه حق حرف زدن هم نداری

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمینم از خونه میندازتم بیرون  ی بار گفت ظرفا رو اینجا بزار تو کابینت گفتمش من اعتقادی ب حرفات ...

عزیزم همسر من هم آدم عصبی هست و وقتی دعوامون میشه خودش رو میزنه کولی بازی و فلان 

یعنی راضی بودم هیچی نداشت ،،،،حتی خسیس بود ،،حتی معتاد بود ،،هرمدلی بود  ولی عصبی نبود !!!

یعنی شما هرچی از خوبی های بگی ولی بازم عصبی باشه فایده نداره

یعنی کل زندگی من بخاطر عصبانیت ایشون با استرس گذاشت ،،،هیچوقت کنارش آرامش نداشتم،،،همیشه استرس دعوا داشتم ،،

زندگی کنار مرد عصبی مساوی است با نداشتن آرامش و خیال آسوده !!!

خیلی تند و بداخلاق اخه سر یه حرف ساده ادم زنش میندازه بیرون تو انگار تو این خونه حق حرف زدن هم نداری

ببین تو شرایط عادی خوبه محبت میکنه و مرتب میگه دوست دارم 

اما همیشه میگه حرف حرف منه 

دلم برا بچه هام میسوزه دخترم بزرگ شده 

ب نظرم خسیس هم هست  خونه خوب و وسایل خونه رو میخره اما تو ی چیزای کوچیک زورش میاد مول بده مثلا ...

خب ببین از رو بدجنسی که این کار رو نمی کنه، فکر می کنه کار درست همین هست.

تو فضای آروم و با محبت ذره ذره باهاش حرف بزن شاید اثر داشته باشه، درمورد نیازها و حس خودت و بچه هات بگو ببین چی میشه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
چندین بار شغلای خوبی داشتم حتی اوایل ازدواج کارمند رسمی بودم اما میگفت نباید بری سر کار از اینکه پول ...

نترس خیلیا اینجورن ولی نه صد در صد البته ادم بد اخلاق خیلی خوب نیست در کل اگه خیلی اوضاع بد نیست باید بسازی... بچه داری؟

مصطفی لطفی

اقا بازم بگم شوهر تو دقیقا شوهر منه منم خیلی حرصخوردم فقط منتظرم پسرم بزرگتر بشع خودم برم سرکار واسه مستبد بودنش وضع زندگیم بهتر شده چون تایم کاریش بیشتر شده صبح ساعت هشت میره شب نه میاد عملا دیگه وقت گیر دادن براش نمیمونه من که خوشحالم تایم کاریش بیشتر شد

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست
عزیزم همسر من هم آدم عصبی هست و وقتی دعوامون میشه خودش رو میزنه کولی بازی و فلان  یعنی راضی ...

زن عصبی چی ؟ اگه یه زن عصبی باشه و فحش بده هم قابل تحمل نیست

گناه من سادگی بود .