الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا بهت صبر بده استارتر دیگه خیلی سخته خیلی از مردا هستن اینجورین خوب هم داریم ولی به شما اینجور رسیده تعداد اینجور مردا کم نیست فقط تو نیستی که گیر کردی
مطمینم از خونه میندازتم بیرون ی بار گفت ظرفا رو اینجا بزار تو کابینت گفتمش من اعتقادی ب حرفات ...
عزیزدلم خوشکلم هیچ ادمی کامل نیست همه ی ما ی نقص هایی داریم من تو همه 😍❤️ اگه دوسش داری وقتایی که عصبی نیست باهاش صحبت کن باهم بریم مشاوره ایشالا خوشبخت بشی گلم
مطمینم از خونه میندازتم بیرون ی بار گفت ظرفا رو اینجا بزار تو کابینت گفتمش من اعتقادی ب حرفات ...
ببین خب همسرت کم صبر و کم گذشته و راحت عصبی میشه،ولی گل بی خار فقط خدا هست، درعوض مشخصه اهل خونه و خانواده هست که تو کارهای خونه دخالت میکنه، اگه با آرامش و محبت و تواضع بدون بحث نظرت رو بهش بگی می پذیره؟
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.