2777
2789

خانوما من 3روزه بچمو از پوشک گرفتم و شکر خدا موفق شدم خاستم تجربیاتمو باهاتون درمیون بزارم...

اگرم سوالی دارید بپرسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درگیرشم. پسرم تو دستشویی نمیاد. امروز تو حمام سرپاش کردم خودش رو خیلی سفت کرد. منم ولش گردم. نمیدونم چیکار کنم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

چه خوب من دوست دارم بگیرم ولی چون هوا سرده و خونمون کمی سرده میترسم

ولی خوب پسرم الان چهار ماه هست که وقتی خرابکاری میکنه تو پوشکش میگه بریم دستشویی و فقط حاضره اونجا پوشکش رو عوض کنه

اول اینکه پسر من 2سال و نیمشه و بنظرم سن مناسبی بود 

البته من بخاطر بارداریم مجبور شدم دیر بگیرم وگرنه 2و 2ماهگی میخاستم بگیرم...

بعد پسر من بشدت از دستشویی میترسید و نمیومد من بمدت 1ماه سعی کردم ترسشو از دستشویی بریزم