2777
2789
عنوان

مامانایی که میخان بچشونو از پوشک بگیرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 101 پست
اول با پی پیش اشناش کن بهش تو ضیح بده حتی شده ببخشید ها ولی جلوش پی پی کن تا بفهمه فقط اون نیست که ا ...

دخترم ۱۰ سالشه میره دستشویی در رو باز میزاره پسرم میبینه

قبل از اینکه اقدام کنم برای از پوشک گرفتن،ما این کارها رو میکردیم😁

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

چقد دلم برات سوخت....چقدم ب گل پسرت خندیدم..خدا حفظش کنه

بچه دارین شما؟ اخه اینایی که گفتم هر مادری تجربه کرده

بخند عزیزم😁😁ولی من اون لحظه به مرز انفجار میرسم🤧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم بچم ۲۱ ماهشه هنوز جرأت ندارم از پوشک بگیرمش    

اها خب پس بزودی اینا رو تجربه میکنی😁

الان اقدام نکنی برا از پوشک گرفتنا،خیلی زوده

بزار دو سال ۴،۵ ماه بشه عالیه،

اها خب پس بزودی اینا رو تجربه میکنی😁 الان اقدام نکنی برا از پوشک گرفتنا،خیلی زوده بزار دو سال ۴،۵ ...

آره خودمم همین نظرو دارم..اما اطرافیان  همش میگن دیر میشه واذیت میشم....اما خب میدونم هنوز آمادگیشو نداره....منم وسواس دارم اگه خونمو کثیف کنه میریزم بهم...

آره خودمم همین نظرو دارم..اما اطرافیان  همش میگن دیر میشه واذیت میشم....اما خب میدونم هنوز آماد ...

کار به اطرافیان نداشته باش

من برا دخترم بخاطر همین زود اقدام کردم باور کن من و دخترم داغون شدیم عصبی شده بودم،کتمش میزدم الان مث چی پشیمونم

ولی برا پسرم مطالعه کردیم دیدم همه حا نوشته ۲۸ ماه به بعد شرو کنید من پیش رفتم دیدم چقد عالیه،سختیش یه هفته هست

اره منم خیلی حساس و تمیزم ولی گفتم تا قبل عید از پوشک بگیرمش که فرشامم بدم قالیشویی

هر کاری کنی فرشا نجس میشه

کار به اطرافیان نداشته باش من برا دخترم بخاطر همین زود اقدام کردم باور کن من و دخترم داغون شدیم عصب ...

آره واقعا بنظرم بچه بزرگ تر بشه حداقل متوجه میشه..اما الان خیلی گنگن ومفهوم دسشویی و کثیف شدن خونه رو درک نمیکنن...چن شب پیش مهمون داشتم دخترشون ۲۳ ماهه بود اولش چقد افتخار کردن و خوشحال بودن که از پوشک گرفتیم..دوبار به زور بردنش دسشویی...بار سوم ریخت رو فرشام  وای چقد من حرص خوردم که بچه خودم همش پوشکه و بچه دیگران فرشمو نجس کرده...حالا اون بچه اس نمیفهمه ولی مامانش باید خونه کسه دیگه حداقل پوشکش میکرد یا اونم طفلک هنوز ۲ ساله نشده بود...بماند که تا نصف شب کل فرشامو شامپو فرش کشیدم وگفتم دیگه عید بدم بشورمش 

آره واقعا بنظرم بچه بزرگ تر بشه حداقل متوجه میشه..اما الان خیلی گنگن ومفهوم دسشویی و کثیف شدن خونه ر ...

مادرش مقصره وگرنه بچه که چیزی نمیدونه

مادری که داره بچش رو از پوشک میگیره تا حداقل یک ماه نباید مهمونی بره،یا اگه بیرون رفت باید پوشک کنه

چون بچه فراموش میکنه که پوشک نیست،باید مداون یادآوری بشه به بچه

مادرش مقصره وگرنه بچه که چیزی نمیدونه مادری که داره بچش رو از پوشک میگیره تا حداقل یک ماه نباید مهم ...

آره قطعا مادرش مقصره..حالا بجا اینکه بچه رو بغل بگیره و ببره تو حموم شلوارشو عوض کنه..با همون پاهای خیس بردتش تو اتاق و کلت همه فرشارو از چشمم انداخت....خب من واقعا نمیدونم چطور اینجوری اجازه میدن..درسته من خودمم بچه دارم ولی هیچوقت خونه کسی بازش نمیزارم

آره قطعا مادرش مقصره..حالا بجا اینکه بچه رو بغل بگیره و ببره تو حموم شلوارشو عوض کنه..با همون پاهای ...

وای منم خیلی حساسم،میبینم پسرم فرش رو نجس میکنه زورم میگیره

چه برسه به بچه مهمون

خیلی سخته واقعا😮‍

چجوری بگیرمش؟با چه روشی؟

خب 

من بموت یه ماه شروع کردم نوبتارو کم کردن از 5.6بار در روز کردمش3بار و درتهایت دیگه ندادم دوسه روز خیلی بیرون میبردیمش و خوراکی های مورد علاقشو بهش میدادم و حسابی سرگرمش میکردم