2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

216 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من خیلی دوست دارم ی مهارت جدید مثه برنامه نویسی رو یاد بگیریم اما نمیدونم به کدوم حوزه علاقه دارم که بتونم مسیر و دوره هاشو انتخاب کنم 

اینجا کسی هست شغلش برنامه نویسی باشه بتونه کمکم کنه 

یا تست سلیقه بشناسه؟

سلام من برنامه نویسم در شروع برنامه نویسی اصولا شما نباید دنبال حوزه ای باشی ! اینو به اشتباه هوش مصنوعی گفته ( احتمالا ) که کاملا مسیری اشتباهه ! در شروع برنامه نویسی معمولا بدون در نظر گرفتن حوزه های مختلف اولش مبانی و منطق برنامه نویسی رو یاد میگیرن که در همه حوزه ها کاربرد داره بعدش ذهنتون باز تر میشه و راحت خودتون میتونید مسیر بعدی رو انتخاب کنید برای شروع زبان سی پلاس پلاس بهتره مبانی رو هم میتونی از دوره های مناسب شروع برنامه نویسی مثل دوره ی ۱۲ قدم برنامه نویسی طی کنید

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من برنامه نویسم در شروع برنامه نویسی اصولا شما نباید دنبال حوزه ای باشی ! اینو به اشتباه هوش مص ...

اینو من گرفتم کلاه برداری محض بود قیمتشم بالا بود گول این تبلیغات مزخرف رو نخورید

اینو من گرفتم کلاه برداری محض بود قیمتشم بالا بود گول این تبلیغات مزخرف رو نخورید

من با این دوره ی آموزشی شروع کردم و خیلی هم خوب بود حرفت خیلی جالب و خنده دار بود یه سایت و مدرس معتبر رو میخای بکوبی الان؟ خخخ تو همین نی نی سایت سرچ بزنی ده ها نفر این دوره را تهیه کردن راضی بودن منم به پیشنهاد یکی از همین نی نی سایت این دوره رو پیدا کردم

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15515533/اونایی-که-میخان-برنامه-نویسی-یاد-بگیرن

این کاربر و اون یکی هر دو از آواسام دارن تبلیغ میکنن که دروغ محضه امیدوارم کسی گول نخوره

مزخرف تر از دوره 12 قدم نداریم

من با این دوره ی آموزشی شروع کردم و خیلی هم خوب بود حرفت خیلی جالب و خنده دار بود یه سایت و مدرس معت ...

اره سه جلسه فقط داشت راجع بیل گیتس و جابز و...  صحبت میکرد از هشت جلسه

واقعا که خجالت آوره

دلیلی نداره نکوبم هم سایت رو میکوبم هم تو رو

چون یادمه تاپیک های تو رو دیدم و گول خوردم

این کاربر و اون یکی هر دو از آواسام دارن تبلیغ میکنن که دروغ محضه امیدوارم کسی گول نخورهمزخرف تر از ...

وقتی با دوره ۱۲ قدم مشکل شخصی داری:

آها من تاپیکش رو نخوندم فقط سیو کرده بودم که اگه کسی خواست تاپیکش رو بهش بدم

تاپیک های اون رو میتونی با یک کاربر دیگه تو همین تاپیک که دارم باهاش بحث میکنم مقایسه کنی اونوقت متوجه میشی

تاپیک های اون رو میتونی با یک کاربر دیگه تو همین تاپیک که دارم باهاش بحث میکنم مقایسه کنی اونوقت متو ...

خودم اطلاعاتی در مورد برنامه نویسی ندارم باید از یکی از آشناها که شغلش برنامه نویسیه  بپرسم ببینم قضیه چیه و آیا بدرد میخوره یانه 

سلام من برنامه نویسم در شروع برنامه نویسی اصولا شما نباید دنبال حوزه ای باشی ! اینو به اشتباه هوش مص ...

عزیزم یه سوال منم میخاستم ارشد بخونم یک شاخه و کلاس های بیرون ثبت نام‌گنم‌شنیدم کلاس های بیرون خوب نیستن میگن‌چیزی یاد نمیدن شما چطور یاد گرفتید