2777
2789
عنوان

مامانایی که میخان بچشونو از پوشک بگیرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 101 پست

منم ۱۰ روزیه گرفتارم

یاد گرفته بیشتر خودشو نگه میداره و دو روزه جیش نکرده

ولی برا پی پی میترسه😐

۲سال و۴ ماهشه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای بگو منم دخترم اسفند دوسالش تموم میشه می خوام از پوشک بگیرمش چطوری😭😭😭😭

۲ سال زوده

من دخترمو ۲ سال گرفتم خیلییییی سخت بود

پسرم ۲سال و۴ ماه تا الان که موفق بودم و خودشو میتونه کنترل کنه

جالا چجوری از این لوبیای سحرامیز هست که میندازین تو اب بعد شکل های مختلف میشه براش گرفتیم ومیزاشتم تو دستشویی هروقت میومد تو یدونه بهش میدادم و حستبی ذوق میکرد

خوب سنیه،افرین،بنظر منم زیر دو زوده واقعا

اره چند جایی هم خوندم نوشته بود ۲۸ ماهگی شروع کنید یعنی همون ۲ سال و ۴ ماه

اول اینکه پسر من 2سال و نیمشه و بنظرم سن مناسبی بود  البته من بخاطر بارداریم مجبور شدم دیر بگی ...

ترسش رو چطور ریختی؟ پسر منم نمیاد دستشویی. گفتم که حتی حمام هم خواستم سرپاش کنم قبول نکرد

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
اره چند جایی هم خوندم نوشته بود ۲۸ ماهگی شروع کنید یعنی همون ۲ سال و ۴ ماه

کلا بیشتر روانشناسای کودکم با بالای دو و دو نیم اعتقاد دارن،،همکاری بچه هم بیشتره

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
منم ۱۰ روزیه گرفتارم یاد گرفته بیشتر خودشو نگه میداره و دو روزه جیش نکرده ولی برا پی پی میترسه😐 ...

وای آره دختر منم تا حالا دو بار تو حموم پی پی کرده یعنی انقدر ترسیده انگار نه انگار کار خودشه میگفت مامانی واااای😂😂😂😂

بیا نجنگیده نبازیم ..........خب؟  
پسر منم دو سال و چهار ماهشه،ایشالله بعد عید میگیرم،که هوام یکم گرمتر شده باشه

دختر منم دوسال وسه ماهشه یماهه دارم تلاش میکنم نتیجه ی خاصی نداشته فقط کمر خودم به فنا رفته چون هر یکی دوساعت دارم میبرم دسشویی که فرش و خراب نک