2777
2789
عنوان

شوهرم مجبورم کرده بچه دوم بیاریم بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 68 پست
الکی بگو برداشتم ولی برندار

اون زرنگ تره میگه میبرمت خودم پیش متخصص نه دکتر خودت که الکی بگی برداشتم،😂

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

خوبه اگ اون دوست داره باردار شو خودش میخواد من شوهرم نمیخواد دخترم ۵سالشه ومن دوس دارم راردار شم هرچی بهش میگم میگه ن

عشق جان❤فقط پیش تو آرومم  فقط باتوجهان خوبه   چه قدربدعادتم کردی  نباشی حالم آشوبه😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز خیلی وقت داری اصلا بهش گوش نده خودتو اذیت نکن. شوهر من 42سالشه هنوز میگف زوده برا بچه دوم. که خداروشکر من ناخاسته دومی رو باردار شدم میگف باید سقطش کنی زوده، درحالی‌که دختر بزرگم 5سالشه. بش گفتم دیگه میخای 60ساله شی بعد دومی رو بیاریم

والا بنظر من ک زوده ،سنت هم خوبه،حداقل ۳سالش شد اقدام کنی مثلا

نمی‌دونم ولی میگم دخترم خیلی بچه دوس داره بچه ها که میان جاش گریه می‌کنه که نرین باهام بازی کنید

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

پس تو چی نمیگم دعوا کن ولی به خاطر شوهرت به خودت اعصابت جسمت اسیب نزن تازه بچت داره دوساه میشه چه عجله ایه حالا مثلا یه بچه داشته باشه سلطنتش منقرض میشه چقدر بدم میاد از این ادمها 

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
از یه نظرم دخترم خیلی بچه دوس داره بچه های خاهرشوهرم که میان خونمون گریه می‌کنه که نرین باهام بازی ک ...

ا

از من میشنوی اقدام کن من اشتباه کردم تا دخترم کوجک بود دومی رو نیاوردم فکر کردم هرچی بزرگ تر باشه بهتره الان پشیمونم بچه هام ۸ سال اختلاف سنی دارن خیلی اذیت میشم 

خودت سنت کمه واین که میگی حوصله نداری یعنی اذیت شدی و این اصلا خوب نیست. برای بچه دوم باید به توافق ...

خودمم راستش بدم نمیاد ولی میترسم اذیت بشم و دست کمکم نباشه وگرنه دخترم که عاشق بچهه

از یه نظرم دخترم خیلی بچه دوس داره بچه های خاهرشوهرم که میان خونمون گریه می‌کنه که نرین باهام بازی ک ...

خب بچه منم بچه دوست داره سه سالشه  بچه ببینه باید با گریه جدا کنم ولی تا اون بچه بیاد کلی از بچه اول باید بزنی وقت وحوصله اعصاب بازی  

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
بچه منم ۲ سال و دو ماهشه هنوز از پوشک نگرفتم هنوز شیشه میخوره بچه شما راحت ش  این دو مورد رو؟

از شیر که یکسالو نیم راحت گرفتمش فقط مونده پوشکش 

گناه داره براش یکی بیار سختی تحمل کن اشکال نداره بعدش راحت میشی من حالا دخترم عاشق بچه است چون بازاش راضی نمیشه دلم سوخته براش

عشق جان❤فقط پیش تو آرومم  فقط باتوجهان خوبه   چه قدربدعادتم کردی  نباشی حالم آشوبه😍😍