2777
2789
عنوان

شوهرم مجبورم کرده بچه دوم بیاریم بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 68 پست
استارتر گل ببین اگه شرایط تون اکی هست بچه دوم را بیار  یعنی چه تاج و تختش مونده زمین بدم میاد ...

اره دخترمم خیلی دوس داره بچه وضعش بد نیس ولی من میترسم سخت باشه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اما پدر ها خیلی نقشی ندارن تو زحمت و آموزش. همه ی خوشی بچه داشتن رو اون میبره  همه سختی ...

اره بخاطر همین میترسم اذیت بشم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

منم ۲۰ سالمه و بچم سه ماه دیگ ۲ ساله میشه..قرص میخورم..ما کلا دیگ هردومون پرونده بچه رو بستیم گذاشتیم کنار...اگ میخوای بیاری اعصابتو تقویت کن چون یه اعصاب فولادین میخواد 🙁🙁انشالله هرچی صلاحه پیش بیاد 

İyi ki sevmişim seni
اره بخاطر همین میترسم اذیت بشم

به خاطر خودت نکن این کارو. هنوز روش های پیشگیری داشته باش آیودی و یا قرص اما بهش نگو  تا فکر کنه به صورت طبیعی باردار شدن برات غیرممکن شده.

هر بار بچه بیاری از 10 سال عمر خودت غافل شدی. تازه اون دخترت هم که هست اون توجه می خواد الان!

کاربری دست ۷ نفره. ❕

پس چرا شوهر من اینقدر دلرحمه مهربونه بچه ام یکی دیگه دلم میخواد میگه وضع موجود خرابه بهتره بیخیال ب ...

عزیزم برو دورش بگرد والا پدر من که فقط تو دنیا خودشو جنس برتر می دونه کاری کرده که همه ی ما بخاطر این مردای عوضی تو عذاب باشیم  ازش متنفرم

من خداو قدیسم ولی یهو دیدی با ابلیسم🙂😈