2777
2789
عنوان

شوهرم مجبورم کرده بچه دوم بیاریم بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 68 پست
خوبه اگ اون دوست داره باردار شو خودش میخواد من شوهرم نمیخواد دخترم ۵سالشه ومن دوس دارم راردار شم هرچ ...

خوشبحالت بابا خخ

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داغون میشی با سن کم یواشکی قرص بخور مردارو چیه مگه دردو رنج مال اوناس 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

دکترا میگن بعد از زایمان 3 سال زمان میبره تا بدن مادر به حالت اول برگرده و ویتامین هایی که از دست داده دوباره تامین بشه. بعد از 3 سالگیش دوباره میتونی اقدام کنی واسه دومی که بدن خودت آسیب نبینه

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
خدایی برا ازدواجت کاری ندارم ولی حوصله داریا تو این سن بچه داری کنی من خودمم بیستم مجردم حوصله خودم ...

خب ادما باهم فرق دارن من بیستم اردیبهشت بچم بدنیا میاد دوسال بعدم بچه دوم و میارم شاید شماام تواین سن یه ذوقای دیگ ای داری هرکس یه ذوقی داره 😍

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
جانشین میخواد شوهرت ؟  یا  خیلی پولداره

وضعش بد نیست میگه تو بیار بقیش با من من میخام خرجشو بدم نه تو دوس دارم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

منطقی حرف بزنین، 

بلاخره یکی تون کوتاه بیاد

بهش بگو باشه میارم ولی یکم وایستا جون بگیرم بعد

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خدایی برا ازدواجت کاری ندارم ولی حوصله داریا تو این سن بچه داری کنی من خودمم بیستم مجردم حوصله خودم ...

اره بخدا اصلا حسش ندارم

بگو اگه خیلی دوست داری خودت بیار عوضی من باید استراحت کنم زیر بار نرو مردا همشون همینن

پس چرا شوهر من اینقدر دلرحمه

مهربونه بچه ام یکی دیگه دلم میخواد میگه وضع موجود خرابه بهتره بیخیال بشی😪

خب ادما باهم فرق دارن من بیستم اردیبهشت بچم بدنیا میاد دوسال بعدم بچه دوم و میارم شاید شماام تواین س ...

🤩😂توجیه قشنگی بود

دلم ی حس خوب میخاهد مثل چهارشنبه ها زنگ آخر..