شوهرم ۳۰سالشه من تازه میرم ۲۰ دخترمم دوماه دیگه میشه دوساله. هنوز یکسال نمیشه دستگاه ایودی گذاشتم پیله کرده از دیشب که من بچه میخام خونوادم گسترش پیدا کنن دوس دارم سنم داره زیاد میشه همسنام دو سه تا دارن من میگم هنوز زوده بزرگ تر بشه میگه نه امروز باید بریم دستگاتو برداری مامانم اینا میگن راحت تره باهم بزرگ میشن پشت هم بیاری ولی من راستش اصلا حوصله بچه ندارم اعصاب ندارم بعدشم اینم اذیتم می کنه یکم تازه از بیدار خابی ها راحت شدم یکم میگه یکی دیگه چیکار کنم
همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...
داغون میشی با سن کم یواشکی قرص بخور مردارو چیه مگه دردو رنج مال اوناس
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
دکترا میگن بعد از زایمان 3 سال زمان میبره تا بدن مادر به حالت اول برگرده و ویتامین هایی که از دست داده دوباره تامین بشه. بعد از 3 سالگیش دوباره میتونی اقدام کنی واسه دومی که بدن خودت آسیب نبینه
کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟ خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔