2777
2789
عنوان

هفته 22 بارداریم باید مهمونی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 99 پست
چشم عزیزم بله دوز دوم را اول آذرماه زدم

اهان من هنوز کلا نزدم 

بازم مراقبت کن جمعه بالاخره 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
من هفته 25 بارداری هستم تو شهری که من هستم برادرشوهرم ی دختر را پسندیده اخرهفته قراره خواهرا و برادر ...

خیلی هم خوووب 

دیگه نمیشه بخاطر بارداری همه چیو همه کسو نادیده گرفت 

خب میشه مهمون بیاد اما سختش نگیریم و اذیت نکنیم خودمونو 

اونا هم درک میکنن و کمکمون میکنن 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فکر منفی نکن. ولی من از 22 هفتگی کیسه ابم پاره شد از کار و فشار عصبی. وهفته بستری بودم بعدم با ر ...

اولی. دوهفته*

دومین اشتباه دخترا=دکترا 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
واقعا عروسی داداشت نرفتی ؟ چطور تونستی 

شهرستان بود عروسیش ،منم تو پروسه آی وی اف بودم و به کسی نگفته بودم اونا هم تاریخ عروسیشونو انداختن جلوتر دیگه قسمت نشد برم و گلگی شونو به جون خریدم و پذیرفتم  ،بعدشم که کرونا همه گیر شد بااینکه خونه مامان زن داداشم نزدیکم بود و اومده بود خونه مامانش بخاطر بارداریم وکرونا پاگشا نکردم  

مامانم گفته همه کارارو خودم میام انجام میدم ولی باز میترسم 

ترس از کرونا؟ یا چیز دیگه؟

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

عزیزم اگر شرایط جسمیت خوبه بارداری و مهمون داری منافاتی با هم ندارن. مگر اینکه خدای نکرده جسمی یا روحی حالت مساعد نباشه، ولی...

باور کن سویه جدید کرونا رو به افزایشه، دعوت نکنی خیلی بهتره.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
خدا حفظش کنه😍

ممنونم عزیزم ان شاءالله. همچنین نی نی شمارو

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
یا خدا چقدر......... هستن یه سریا خدای نکرده زبونم لال به بچت یه چی میشد میخواستن چیکار کنن 

از اونا احمق تر همسر منه 

میگفت اگ بگم ن میگن زن ذلیل هست و زنشم بی دست و پا 

😐😐😐 

سرمو بکوبم ب دیوار

اخه مجبورم اخلاقشون ی جوریه دعوت نکنم پشت سرم حرف میزنن

ولش کن

فدای سرت بزار حرف بزنن، وقتی عقل ندارن زن باردار تو کرونا واسش خطرناکه هم خسته میشی

تازه اگه مجبوری فقط زن و شوهرو بگو، چه خبره با ایل و طایفه🙄😒😏