2777
2789
عنوان

هفته 22 بارداریم باید مهمونی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 99 پست
درسته  متاسفانه من سالهای اول ازدواجم خیلی خودمو بی عزت کردم  خدارو شکر کات کردیم .گو ...

فدا سرت دیگ گذشته 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
ان شالله ب سلامت فارغ شی 🥰🥰🥰  التماس دعا  دعای خانم باردار زودتر مستجاب میشه 😍😍

مرسی عزیزم حتما دعا میکنم هرچی خیرو صلاحته تو زندگی برات پیش بیاد 

توهم‌ دعا کن دخملی من سالم و سلامت بیاد خیلی سختی کشیدم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا  والا من از همون اول هم احترامشون را گرفتم هم باهاشون راحت بودم حتی پدرشوهرم بنده خدا گ ...

تنها کسی که تو این تاپیک به مهمون اهمیت داد شما بودی 

دمتون گرم مهربون 

منم واقعا حرمت و عزت مهمون برام مهمه، و مطمئنم خدا کمکم میکنه اگه تو شرایط سخت هم پذیرای مهمون باشم مشکلی برام پیش نمیاد 

من ۲۸ هفته ام الان، سه تا مهمونی ۱۵ نفره تاحالا گرفتم و خیلی هم خوش گذشته بهمون 

فقط سعی کردم غذاها رو جوری انتخاب کنم ک خوشمزه باشن و اسون، زیادخسته نشم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

حالا باز شما خوبه من اولا استراحت مطلقم ثانیا هنوز به کسی نگفتم که باردارم و ثالثا سرکلاژ کردم الانم مادرشوهرم فوت کرده نمیدونم چطور برم

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

اسی چقدر دوستان میگن نگهدار بعد دنیا اومدن نی نی انگار میخوای بگیری دیگ خودت میدونی گلم 

حداقل زن و شوهرو صدا کن بقیه رو فاکتور بگیر 

من دیروز مهمونی ۸ نفره داشتم خیلی خسته شدم اصلا مثل گذشته نبودم دلم مبخواست زار بزنم.

اگه توان بدنی داری خب اشکالی نداره اما اگه نمیتونی نگیر .

من آدم دلسوزیم شوهرم گیر داده غذت زیاد درست کن سهم دوتا اقوام پیرمون همیشه ببره .منم گاهی میفرستم اما نمیتونم همیشه.

چون گاهی به زور واسه خودمون غذا آماده میکنم .میگفت تو میتونی .گفتم نه عزیزم نمیتونم .گفتم کاش جای من بودی میدونستی .سر بچه اولم خیلی سرحال بودم اما این یکیوووو نه.توان ندارم

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

اگه مشکل خاصی نداری چه اشکالی داره!!؟

نه خطری نداره خصوصا که همسرت کمکت میکنه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆