2777
2789

من تازه خریدم برای پسرم پشتش نوشته برای اولین بار شسته بشه و ۳تا۵دقیقه تو آب بجوشونید تا ضدعفونی بشه. بعدشم نوشته قبل از هربار مصرف با مواد شوینده ضدعفونی کنین😐😐 یعنی الکل بزنیم بهش؟؟ ضرر نداره؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا. نیاز نیست.منم استفاده کردم. یه بارم ضدعفونی نکردم.

جدی. برای منم جای تعجبه، پس فقط همون اول میزارم تو آب جوش 

دکترش میگفت نجوشونید. اینا ایرانین معلوم نیست موادش چطور بشه. البته برای سرشیشه میگفت نه مسواک.

اینم جنس اون قسمتیش که میکنی تو انگشت سیلیکونی هست به قولا معلوم نیست با چ موادی درست شده

من کلا یادم میره به پسرم قطره اهنی و ویتامین بدم😑😓😓😓😓

😖😖😖چراااا، اونا که خیلی مهم هستن. همیشه بزار آخر شب قبل خواب بهش بده منم همینکار میکنم یادم نمیره دیگه

کم خونی میگیرن. البته اگه غذاش خوب باشه احتمالش کمه ولی اگه غذاشم خوب نیست و شیرخشکم نمیخوره احتمالش ...

قطره اهن خارجیش چند؟

فردا بگم شوهرم بخره

آخرین بار بهداشت داده بود همونو چن قطره دادم دیگه ندادم

قطره اهن خارجیش چند؟ فردا بگم شوهرم بخره آخرین بار بهداشت داده بود همونو چن قطره دادم دیگه ندادم

لیپوزوفر ۵۰و ادزوفر ۷۰هردو خوبن. ادزوفر دیگه کامله هم اهنه هم ویتامین دی هم زینک که برای رشد و اشتها عالیه . لیپوزوفر فقط اهنه. دندونو سیاه نمیکنن و عاااالین. ادزوفر رو پسرم سخت میخوره ولی لیپوزوفر نه. طعم وانیلی هستن.