2821
2789

من با نامزدم ۱ و نیمه باهمیم. ولی ۱ ساله ک خانواده هارو در جریان گذاشتیم

فعلا هیچی رسمی نشده ولی خوب باهم کنار میاییم خانواده هام اوکین.ولی هم من هم نامزدم داریم درس میخونیم فعلا قصد نداریم عقد کنیم من خودم اصلا امادگیشو ندارم

از طرفی من خواستگار زیاد دارم دیروزم یکی از فامیلای مادربزرگم زنگ زده خواستگاری همه میگن خیلی پسر خوبیه مادربزرگمم مامانمو پر کرده که دخترتو داری حیف میکنی همه ی موقعیتاشو داره از دست میده بابات میگه عقل نداره اگه قبول نکنه

مامانم گیر داده به من میخوای چیکار کنی اگه ۲ سال بعد پشیمون شه چی همه ی موقعیتاتو از دست میدی تا کی میخوای صبر کنی

بعد یکم بحث کردیم من تازه ۲۰ سالمه

گفتم من خودم قصدش و ندارم فعلا الانم نمیتونم با فکر یکی دیگه برم زندگی ی نفر دیگرو خراب کنم ک یا میشه یا نمیشه دیگه

الان به نامزدم گفتم بیاد بریم بیرون حرف بزنیم 

بنظرتون این بحثایی ک با مامانم شد و بهش بگم؟

چیکار کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حق با مامانته انقد دخترو پسر دیدم چند سال باهم بودن تهش پسره ول کرده رفته 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

ببین اول بشین کامل فکراتو بکن چون تو قراره زندگی کنی نه کس دیگه ولی به اینم فک کن فردا اگه همین که میگی نامزد رسمی نیست که باهات کات کنه اونوقت تو بهترین موقعیت هارو از دست میدی نه اون 

بهش نگو 

ولي ازش بخواه برنامه اشو براي آينده اتون بهت بگه 

دوستت رشته اش چيه شغلش چيه، چند سالشه؟ فرهنگ خانوادگيتون بهم ميخوره؟ 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز