2821
2789
عنوان

شما باشین این حرفای مامانتونو بهش میگید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 48 پست
خب هیچکدوممون آمادگی نداریم نکه اون بخواد بیاد من نزارم بیاد ک آمادگی من از این لحاظ میگم که میخوا ...

اره درسته میخایی بشناسی ولی بعدا با یع دعوا پشت بزنه به همه چی اونوقت چی اونوقت نه موقعیتی که الان داری پیش میاد نه دیگه اون هست 

آره همین ی جوراییم نمیخوام مامانم بد شه اما از زبون خودمم خودم بد میشم

عزیزم کار شما از ریشه غلطه کامنت قبلیتو خوندم نظرمو راجع بهش بگم

ببین نامزدی دوره ی شناخته نه دوره ی درک و رفع مشکل! بنظر میاد شما اختلاف نظر زیاد دارین و خیلی فشار تحمل کردی که ادامه بدی و حالا میگی دلت نمیاد تموم کنی در صورتی که بنظر من نباید خودتو تحت فشار بذاری حتما حتما یا تلفنی یا حضوری با یه مشاور خوب صحبت کن 

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فرهنگاتون بهم ميخوره؟  اختلافاتون سر چيا هست؟  اگر ميبيني مشكل حاد نداريد بهش بگو هدفش چ ...

تقریبا توی یه سطحیم تا اینجا که متوجه شدم خوب باهم کنار میاییم مشکل اساسی نداریم

همین امروز میخوام برم کاملا جدی در این مورد حرف بزنیم اما دقیق نمیدونم چیا بگم 

عزیزم کار شما از ریشه غلطه کامنت قبلیتو خوندم نظرمو راجع بهش بگم ببین نامزدی دوره ی شناخته نه دوره ...

دقیقا منظور منم شناخته.منظورم اینه مثلا اون رفتارایی کرده ک نمیدونسته منو ناراحت میکنه شده راجبش چندروز حرف زدیم و اونم دیگه تکرارش نکرده راجب منم همینطور و اینارو حل کردیم تقریبا رفتارای همدیگه داره دستمون میاد

من چون دوسش دارم🥲

اره درسته میخایی بشناسی ولی بعدا با یع دعوا پشت بزنه به همه چی اونوقت چی اونوقت نه موقعیتی که الان د ...

من ازش مطمعنم اینجوری نیست

تو تاپیکای اولم نوشتم یه مدت با باباش بحث پیش اومده بوده باباش گفته بود باید تمومش کنین اونی ک رو حرف باباش حرف نمیزنه به باباش گفته بود من نمیتونم ازش بگذرم

باباشم الان باهام خیلی خوب شده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز