2821
2789
عنوان

شما باشین این حرفای مامانتونو بهش میگید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 48 پست

مامانت حق داره و درست میگه از کجا معلومه  که ته رابطه اتون به ازدواج ختم بشه از کجا معلوم که پسره فردا پس فردا نزنه زیر همچی چرا میخوای همه ی موقعیت های خوبتو بخاطر یکی که هنوز نمیدونی تهش ازدواج یا نه از دست بدی .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیست سال سنی نیست واقعا 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

حق با مامانته انقد دخترو پسر دیدم چند سال باهم بودن تهش پسره ول کرده رفته 

بدرک ول کنه بره. مگه قحطی شوهره. بدبخت تازه ۲۰ سالشه و هیچی از زندگی نمیدونه اینکه یه اشتباهی کرده به یکی تو سن کم دل داده دلیل نمیشه بقیه زندگیشم خراب کنه.

تازشم با فکر یکی دیگه  خواستگار راه دادنم خیانته به شخصیت خود آدم و اون خواستگار چ برسه ب ازدولج کردن

خانم آقای دکتر

بنظرم نگو مادرت چیا گفته از زبون خودت حرف بزن پای خانوادتو وسط بکشی با اونا لج میشه و حرفتم جدی نمیگیره 

اما از کجا معلوم پسره بیاد خواستگاری و همه چی خوب پیش بره یه خواستگاری که این حرفا رو نداره بعدم تا تکلیف قبلی مشخص نشه آدم سراغ بعدی نمیره بنظرم از مشاور کمک بگیر

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

تجربه شخصي من اينه كه 

كسي كه خانواده تاييدش كنن بهتر از اونيه كه خودمون باهاش دوست ميشيمو بعدم اسير احساس ميشيمو ازدواج ميكنيم

همين الان داشتم فكر ميكردم و گريه ام گرفت كه كاش خودم ٦ سال پيش عاشق نميشدم كه انقدر سختي بكشم 

مادي نيست سختيم ، روحيه 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
مامانت حق داره و درست میگه از کجا معلومه  که ته رابطه اتون به ازدواج ختم بشه از کجا معلوم که پس ...

ما قرارمون ازدواجه ک خانواده هارو در جریان گذاشتیم

ولی اگه ۲ سال دیگم به مشکل بخوریم حتی اگه من بخوام رابطه رو تموم کنم خب تموم میکنم چون مشکل داریم 

بهتر از این نیست برم طلاق بگیرم؟

تجربه شخصي من اينه كه  كسي كه خانواده تاييدش كنن بهتر از اونيه كه خودمون باهاش دوست ميشيمو بعد ...

همینم تایید کردن ولی تا یکی بهتر و پولدارتر میاد میگن تموم کن اخه مگه مسخره بازیه ۱ سال و نیم من تلاش کردم که همو بفهمیم مشکلاتمونو حل کنیم همو بشناسیم

بنظرم نگو مادرت چیا گفته از زبون خودت حرف بزن پای خانوادتو وسط بکشی با اونا لج میشه و حرفتم جدی نمیگ ...

آره همین ی جوراییم نمیخوام مامانم بد شه

اما از زبون خودمم خودم بد میشم

اگه امادگی نداری پ با پسره کات کن چون امادگی نداری  اگه امادگی داری چه پسره چه خواستگارت با یک ...

خب هیچکدوممون آمادگی نداریم

نکه اون بخواد بیاد من نزارم بیاد ک

آمادگی من از این لحاظ میگم که میخوام بیشتر خودشو خانوادشو بشناسم 

همینم تایید کردن ولی تا یکی بهتر و پولدارتر میاد میگن تموم کن اخه مگه مسخره بازیه ۱ سال و نیم من تلا ...

فرهنگاتون بهم ميخوره؟ 

اختلافاتون سر چيا هست؟ 

اگر ميبيني مشكل حاد نداريد بهش بگو هدفش چيه و كي مياد خواستگاري 

بعضي وقتا ما يه چيزي فكر ميكنيم و فكر ميكنيم درسته ولي طرف مقابلمون تو مغزش چيز ديگه اس 

كاملاً بفهم هدف اتون بهم ميخوره و فرهنگاتون 

اگر نميخوره الكي كش نديد ولي اگر ميخوره به مادرت بگو كارش درست نيست 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
بدرک ول کنه بره. مگه قحطی شوهره. بدبخت تازه ۲۰ سالشه و هیچی از زندگی نمیدونه اینکه یه اشتباهی کرده ب ...

آره دقیقا حرف منم همینه

یجوری مامانم میگه اگه ولت کنه چی ک انگار خدا میخواد بندشو ول کنه دیگه هیچچچ راه چاره ای نیس

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز