2777
2789

به نظر من که هیچ هدیه‌ای وظیفه نیست. اما زیاد می‌بینم توی اعیاد و‌‌ مناسبت‌ها خانم‌ها دوست دارن هدیه بگیرن.

شما انتظار دارید هدیه‌های یلدا و نوروز یا اعیاد مذهبی رو از کی دریافت کنید؟ وظیفه خانواده داماد می‌دونید یا خود داماد؟ 

(اینجا چند تاپیک دیدم که خود آقا وضعیت مالی‌ش خوب نبوده اما دخترخانم شاکی بودن که چرا خانواده‌ش برام خرید نکردن؛)

تعداد رای : 19
نظرسنجی
آقا داماد
6
31%
خانواده داماد
3
15%
برام مهم نیست، فقط باید یه جوری رسوم رو به جا بیارن.
2
10%
در صورت فراهم نبودن شرایط، می‌تونم از رسوم دست‌وپاگیر چشم‌پوشی کنم
8
42%
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.