2777
2789
عنوان

مغرورای نی نی سایتی!

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 61 پست

من

همه میگن کلا سرد و مغرورم ت برخوردای اول 

البته چون با همه نمیجوشم اینجور فک میکنن و فقط بایسریا اوکی ام و بااونا مغرور و اینچیزا نیستم

کاریم نمیکنم فقط زیاد خودمونی نمیشم با همه و حواسم ب رفتارم هس

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂ای خدا  یعنی طرفخودش ب خودش بگ مغرورم؟خیلی تابلوعع

نه خب اگه باشه ک میدونه ! مثلل من خیلی خاکیم و حالم بهم میخوره ازین رفتارم ک هرخری میتونه بم نزدیک شه و هرجوردلش خاس رفتار کنه و بگه این ناراحت نمیشه .دوس دارم بدونم مغرورا چجور رفتار میکنن و در جواب ...چجور باشون رفتار میشه

وچون ادم رکی ام همه فکر میکنن زبون درازم درحالی ک نیستم فقط حرف زور توکتم نمیره😢

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

مغرور بد داریم که خودشو بگیره از بالا به همه نگا کنه یه مغرورم هس به هرکسی بها نمیده

اینجور نباش که باهیچکی حرف نزنی ولی زود صمیمی نشو واینکه جزییات زندگیتو نگو بزار کشفت کنن هی نگو اینکارو کردم اونو کردم نصفشوبگو بقیشو بزار سوال کنن  خودتو دوست بدار التماس نکن فحش نده آروم باش به موقشم بگو بخند وشاد 

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
نه خب اگه باشه ک میدونه ! مثلل من خیلی خاکیم و حالم بهم میخوره ازین رفتارم ک هرخری میتونه بم نزدیک ش ...

این ربطی ب غرور ندار 

خاکی بودنت حلع 

اما تو انتخاب ادمای دورت باید خیلی بیشتر دقت کنی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

افرین منم همینو میخاممم و این عالیه .میشه توضیح بدی چ حرکات و رفتاری داری?

خیلی سنگین و خشک میشینم و با هیچ کس حرف نمیزنم😂

یارب نظر تو برنگردد.       .کاربری جدید نیست به درخواست خودم تعلیق شدم.
این ربطی ب غرور ندار  خاکی بودنت حلع  اما تو انتخاب ادمای دورت باید خیلی بیشتر دقت کنی

اخه هرکی بم میرسع میخاد سوارم شه .خسته سدم زیادی ب همه خوبی و کمک میکنم .حتی تعحب میکنن خیلیا

اخه هرکی بم میرسع میخاد سوارم شه .خسته سدم زیادی ب همه خوبی و کمک میکنم .حتی تعحب میکنن خیلیا

نکن 

وقتی حس میکنی پروشون میکنه نکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اقوام دور و بعضی دوست ها فکر میکنن من مغرورم. توی مباحثشون شرکت نمیکنم و کار خودمو میکنم اگر سوال پرسیدن جواب میدم فقط. ولی خانوادم و دوست صمیمیم عاشق مهربونی و خونگرمیم هستند. من فقط با افرادی که برام عزیزن گرم میگیرم حداقل بهشون اعتماد دارم😂مغرور بودن خوبه که.