سلام بچههااا امیدوارم حالتون رو به راه باشه ...کیا خیلی مغرورن ??? فواید مغرور بودن چیه ? مثلا ابهت دارین احترام دارین کسی خیلی بهتون نمیتونه نزدیک شه ? چ کارایی میکنین ک مغرور شناخته میشین ? دوس دارم ریز جزییات رفتارتونو بدونم عزیزان❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😂ای خدا یعنی طرفخودش ب خودش بگ مغرورم؟خیلی تابلوعع
نه خب اگه باشه ک میدونه ! مثلل من خیلی خاکیم و حالم بهم میخوره ازین رفتارم ک هرخری میتونه بم نزدیک شه و هرجوردلش خاس رفتار کنه و بگه این ناراحت نمیشه .دوس دارم بدونم مغرورا چجور رفتار میکنن و در جواب ...چجور باشون رفتار میشه
اقوام دور و بعضی دوست ها فکر میکنن من مغرورم. توی مباحثشون شرکت نمیکنم و کار خودمو میکنم اگر سوال پرسیدن جواب میدم فقط. ولی خانوادم و دوست صمیمیم عاشق مهربونی و خونگرمیم هستند. من فقط با افرادی که برام عزیزن گرم میگیرم حداقل بهشون اعتماد دارم😂مغرور بودن خوبه که.