2777
2789
عنوان

مغرورای نی نی سایتی!

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 61 پست
ینی واس یه عده خودتو میگیری ? میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم

ن ک خودمو بگیرم 

باهاشون قاطی نمیشم زیاد فقط در حد معمولی ام خوشم نمیاد

خب با همه حال نمیکنم که 

فقط بااونایی ک نزدیکم و صمیمی بگو بخند دارم 

دیگ بقیه بم گفتن خودتو میگیری و چقد سردی و اینچیزا 

مدلمه دیگ 

مثلا با یکی یمدت همکار بودم بعد یروز باهم بیشتر صحبت کردیم و دیگ صمیمی شدیم بم گف چقد اوایل میگفتم نگین خودشو میگیره چ مغروره و فلان اما الان فهمیدم اینجور نیسی اصن

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

اقوام دور و بعضی دوست ها فکر میکنن من مغرورم. توی مباحثشون شرکت نمیکنم و کار خودمو میکنم اگر سوال پر ...

منم اینجورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سنگین و خشک میشینم و با هیچ کس حرف نمیزنم😂

دیگه چی? کسی میاد طرفت چکار مبکنی ? میگی میخندی یا خشکی و ...یکم وارد جزییات شو عشقم اگه امکانش هس البته❤مثلا تو پیام دادن و ...چجوری و...با یه افراد خاصی فقط میجوشی و...جواب بی احترامی و چطور میدی و...اگه از کسی خوشت نیاد چجوری باش سلام علیک و رفتار میکنی و...کینه ای هستی یا نه ...ببخشید سرتو خوردم

مثلا چجوری خط قرمزاتو تعیین میکنی دوس دارم بدونم اگه میشه ّ

تاپیک هامو بخونی متوجه میشی عزیزم 

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃
طرز رفتارت با دیگران چیه عزیزم .میدونم ممکنه طولانی شه اما اگه میشه کمکم کن و بگو چطور رفتار میکنی ی ...

عزت نفس دارم

اکثرا فکر میکنن مغرورم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
منم وقتی باهام صمیمی شدن بهم میگن آخ که چقدر ازت میترسیدیم بس جدی بودی😂

منم😂

الان مثلا ت دانشگاه همکلاسیام اصن بام شوخی نمیکنن

فقط با یکی دونفرشون صمیمیم

از یکیشون بدم میاد ناخوداگاه بدم نگاش میکنم 

هروقت اونجور نگاش میکنم پامیشه میره😅

مغرور بد داریم که خودشو بگیره از بالا به همه نگا کنه یه مغرورم هس به هرکسی بها نمیده اینجور نباش که ...

جواب بی احترامی و چطور بدم ? اگه کسی پشت سرم حرف زد دیگه تحویلش نگیرم ? مرسی ک وقت وذاشتی واسم .از ساده بودتم بدم میاا همه میگن زیادی ساده و مهربونی

منم😂 الان مثلا ت دانشگاه همکلاسیام اصن بام شوخی نمیکنن فقط با یکی دونفرشون صمیمیم از یکیشون ب ...

آره خوبه اینجوری😂منم یک بار با یکی از همکلاسی هام دعوام شد دیگه از اون موقع کسی جرئت نداره روی خط قرمزام راه بره

منم😂 الان مثلا ت دانشگاه همکلاسیام اصن بام شوخی نمیکنن فقط با یکی دونفرشون صمیمیم از یکیشون ب ...

چقد خوب ! من احمق انقد باهرکسی زود جوش میخورم ک طرف بخودش اجازه میده شوخی شوخی هرچی خاس بازم کنه ومیشه از ریزجزییات رفتاریت بگی ?

چقد خوب ! من احمق انقد باهرکسی زود جوش میخورم ک طرف بخودش اجازه میده شوخی شوخی هرچی خاس بازم کنه ومی ...

منم گاهی این اشتباهو کردم 

مخصوصا تو این سایت ب بعضیا زیلدی رو دادم و بجاش ازارم دادن

عزیزم ببین با هرکسی زود صمیمی نشو ادمو اول بشناس 

از خودت زیادی نگو

رفتار خودتو تو شرایط مختلف کنترل کن

اعتماد ب نفس دلشته باش و ب خودت اعتماد داشته باش