2777
2789

چقد جرعت داشتی

من که از اول بارداریم گفتم فقط سزارین هفته اینده هم سزارین میشم 

از زایمان طبیعی متنفرم هم بخاطر دردش هم معاینه هایی ک‌میکنن هم اینکه بعدس دوباره بخیه میخوری 

اینایی ک میگن بعد از اینکه بچه بدنیا میاد دیگه دردی نداری بخیه براشون درد نداره واقعا؟؟

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست ؟؟؟یا چطوره ؟؟؟ میشه بگی ؟

زایمان فیزیولوژیک با کمترین مداخله دارویی انجام میشه . از هفته ۲۰ حدودا ورزش درو شروع میکنن و تمرین تکنیکهای تنفس و... درد ها بدون آمپول فشار و... پیش میره و تا حد امکان از برش هم خبری نیس

سلام عزیزم . دکترت کیه؟ من فیزیولوژیک زایمان کردم خیلی راضی بودم شکر خدا .  بیمارستان بقایی هم ...

دکتر نصرت نقاب، تاببینم خدا چی میخاد،خیلی میترسم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
دکتر نصرت نقاب، تاببینم خدا چی میخاد،خیلی میترسم

دکتر خوبیه ولی تاجاییکه میدونم هزینه هاش بالاس .نترس و نگران نباش خدا کریمه . کاش یه قیمتی از سایر دکتر ها هم بگیری مثلا دکتر محمد جعفری . توسلی قیمتهاشون مناسبه 

دکتر خوبیه ولی تاجاییکه میدونم هزینه هاش بالاس .نترس و نگران نباش خدا کریمه . کاش یه قیمتی از سایر د ...

ترو خدا اگ اطلاعات بیشتری گیرت اومد،بی خبرم نزار❤️

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚

من سر دخترم سزارین شدم خودم خواستم چون از طبیعی هم میترسیدم هم بدم میاد این مدت مشکلی نداشتم اوایل زایمان درد داری ولی خوب اسمش عمل دیگه معلومه که درد داره ولی بعدش خوبه الانم برای بچه ی دومم سزارین میشم و خداروشکر میکنم که اولی رو طبیعی زایمان نکردم