2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چه بد خدا خیرشون نده.حالا اگه طلایی چیزی داری بفروش دیگه چاره ای نیست

ندارم هیچی خدا بگم چیکارم کنه ک اون همه طلا رو فروفختم🥺  هنوز سیسمونی نخریدم واقعا نمیدونم با شش تومن حقوق چیکار کنم😂

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
وااا ، پس چرا بعد اولی دومی و سومی رم میارن چه قدر ما زنا عجیبیم 😂😂😂

ببین من خودم دوتا سزارین داشتم عالی بودم مخصوصا سر دومی که پمپ درد هم داشتم خداشاهده اینقدر عالی بود بدون درد   رویایی بود واسم اونروز الان که بیحس هم میکنن همون موقع به دنبا اومدن بچه رو میچسبونن به صورتت خیلی خوبه

تو بارداریم هرشب پیاده روی و تحرک خیلی داشتم همه کارام و خودم میکردم همه جا میرفتم 

از کی من۳۲هفتمه اصلا راع نمیرم در حد کار خونه😬😑

تیکر تولد یکسالگی هانیه ساداتمه💚🎀برا سلامتیش ی صلوات بفرسین💚🎀
ببین من خودم دوتا سزارین داشتم عالی بودم مخصوصا سر دومی که پمپ درد هم داشتم خداشاهده اینقدر عالی بود ...

آره بابا سز خیلی درد کمتری دارن ، میگه خواستم بمیرم ولی این درد تموم شه خیلی ناجوره 😨