2777
2789
مال من با اینکه دولتی بود خداییش هم اتاقش تمیز بود هم سرویسش خیلی ام رفتن و اومدن بالا سرم رسیدگیشون ...

داد میزدی؟یا ناله چیزی نمیکفتن؟

تیکر تولد یکسالگی هانیه ساداتمه💚🎀برا سلامتیش ی صلوات بفرسین💚🎀
مال من با اینکه دولتی بود خداییش هم اتاقش تمیز بود هم سرویسش خیلی ام رفتن و اومدن بالا سرم رسیدگیشون ...

اهل کجاهسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همکاری میکرذی باهاشون لابد ک چیزی نگفتن

اها پس برامن ک چارشنبه میرم تو هشت دیک خطرناکه درسته؟چون تاالان نداشتیم

باید ب دکترت بگی عزیزم اگه مشکلی نباشه اشکال نداره من و شوهرم خودمون نمیخاستیم شوهرم میگفت میترسم بچه یه چیزیش بشه خدای نکرده 

ولی الان ک بارداری و روزای اخرته حسابی استراحت کن کار سنگین نکن 

شوهرم کلا رابطه میترسه میگ حس میکنم بچه میفهمع،...🤭😅 مسافرتم میرفتی؟

اره خدایی جیکم در نیومد حتی اونجاام بهم گفتن خیلی دختر خوبی بودی با اینکه زایمان اولت بود

عزیزدلم🥺🥺🥺من ک ی حام درد میگیره ازبس شوهرم نازم کشیده لوس شدم استانه دردم پایینه

داد میزدی؟یا ناله چیزی نمیکفتن؟

ن بخدا اصلا تو اون یه روز و نصفی ک اونجا بستری بودم داد نزدم فقد موقع زایمانم ی چند تا داد زدم ک هی معذرت خواهی میکردم اوناام میگفتن تو ک اروم بودی اشکال نداره داری زایمان میکنی هرچقدر میخای داد بزنانقد شوخی کردن باهام 😂

دکترم گفت ایقده هزینه خودم و بیمارستان خصوصی باهم،،، جاهای دیگه که دولتین عمل نمیکنن😭 وضعیت طبیعی ا ...

سلام عزیزم . دکترت کیه؟ من فیزیولوژیک زایمان کردم خیلی راضی بودم شکر خدا .  بیمارستان بقایی هم خیلی خوبه اگر نمیتونی برای خصوصی هزینه کنی