paanizz مدیر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2037 عنوان بیاید میخوام خاطره زایمانم و بزارم ی ماهه زایمان کردم | مشاهده متن کامل بحث + 4328 بازدید | 182 پست زایمانم طبیعی بود 1400/09/27 | 15:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniehsadat عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 3682 مال من با اینکه دولتی بود خداییش هم اتاقش تمیز بود هم سرویسش خیلی ام رفتن و اومدن بالا سرم رسیدگیشون ... داد میزدی؟یا ناله چیزی نمیکفتن؟ تیکر تولد یکسالگی هانیه ساداتمه💚🎀برا سلامتیش ی صلوات بفرسین💚🎀
haniehsadat عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 3682 مال من با اینکه دولتی بود خداییش هم اتاقش تمیز بود هم سرویسش خیلی ام رفتن و اومدن بالا سرم رسیدگیشون ... اهل کجاهسی تیکر تولد یکسالگی هانیه ساداتمه💚🎀برا سلامتیش ی صلوات بفرسین💚🎀
haniehsadat عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 3682 مال من با اینکه دولتی بود خداییش هم اتاقش تمیز بود هم سرویسش خیلی ام رفتن و اومدن بالا سرم رسیدگیشون ... همکاری میکرذی باهاشون لابد ک چیزی نگفتن تیکر تولد یکسالگی هانیه ساداتمه💚🎀برا سلامتیش ی صلوات بفرسین💚🎀
paanizz مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2037 اها پس برامن ک چارشنبه میرم تو هشت دیک خطرناکه درسته؟چون تاالان نداشتیم باید ب دکترت بگی عزیزم اگه مشکلی نباشه اشکال نداره من و شوهرم خودمون نمیخاستیم شوهرم میگفت میترسم بچه یه چیزیش بشه خدای نکرده
paanizz مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2037 ولی الان ک بارداری و روزای اخرته حسابی استراحت کن کار سنگین نکن
paanizz مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2037 همکاری میکرذی باهاشون لابد ک چیزی نگفتن اره خدایی جیکم در نیومد حتی اونجاام بهم گفتن خیلی دختر خوبی بودی با اینکه زایمان اولت بود
haniehsadat عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 3682 ولی الان ک بارداری و روزای اخرته حسابی استراحت کن کار سنگین نکن شوهرم کلا رابطه میترسه میگ حس میکنم بچه میفهمع،...🤭😅 مسافرتم میرفتی؟ تیکر تولد یکسالگی هانیه ساداتمه💚🎀برا سلامتیش ی صلوات بفرسین💚🎀
haniehsadat عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 3682 اره خدایی جیکم در نیومد حتی اونجاام بهم گفتن خیلی دختر خوبی بودی با اینکه زایمان اولت بود عزیزدلم🥺🥺🥺من ک ی حام درد میگیره ازبس شوهرم نازم کشیده لوس شدم استانه دردم پایینه تیکر تولد یکسالگی هانیه ساداتمه💚🎀برا سلامتیش ی صلوات بفرسین💚🎀
paanizz مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2037 داد میزدی؟یا ناله چیزی نمیکفتن؟ ن بخدا اصلا تو اون یه روز و نصفی ک اونجا بستری بودم داد نزدم فقد موقع زایمانم ی چند تا داد زدم ک هی معذرت خواهی میکردم اوناام میگفتن تو ک اروم بودی اشکال نداره داری زایمان میکنی هرچقدر میخای داد بزنانقد شوخی کردن باهام 😂
paanizz مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2037 عزیزدلم🥺🥺🥺من ک ی حام درد میگیره ازبس شوهرم نازم کشیده لوس شدم استانه دردم پایینه من خدایی سنگم انگار 😂
paanizz مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2037 شوهرم کلا رابطه میترسه میگ حس میکنم بچه میفهمع،...🤭😅 مسافرتم میرفتی؟ س ماهه بودم رفتم شهرمون من بجنوردی ام اصالتا ولی تهران زندگی میکنم
بانوی_اهوازی عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 9768 دکترم گفت ایقده هزینه خودم و بیمارستان خصوصی باهم،،، جاهای دیگه که دولتین عمل نمیکنن😭 وضعیت طبیعی ا ... سلام عزیزم . دکترت کیه؟ من فیزیولوژیک زایمان کردم خیلی راضی بودم شکر خدا . بیمارستان بقایی هم خیلی خوبه اگر نمیتونی برای خصوصی هزینه کنی
haniehsadat عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 3682 بجنورد گلم خدا حفظتون کنه چ خوب ک استانه درذت بالاس🥲 تیکر تولد یکسالگی هانیه ساداتمه💚🎀برا سلامتیش ی صلوات بفرسین💚🎀