2777
2789

💟💟 قوانین مهم ختم💟💟

1_این ختم از 8 دی شروع می شه

2_حتما حداقل باید از 4 روز یه باربیایید بگید که خوندید و باید تا قبل ساعت یازده شب بخونید و تمام کنید

3_اول و اخر ختم و روزی که مربوط به خودتونه باید صدقه بدید

4_🔴ختم یه کار دلی هست کسی مجبورتون نکرده کسانی که گفتن هستن باید تا اخر باشن و حق الناس گردنشونه اگه نخونن پس دقت کنید اونایی که سرکار می رن بچه دارن فکراشونو بکنند

5_حاجت فقط یه یک چیز می تونه باشه

6_ کسانی که منصرف شدن باید تا قبل 7 دی بگن

7_قبل خوندن حتما یه سلام به امام حسبن علیه السلام بدین تو امضامم هست اگر یادتون رفت هر وقت یادتون اومد بگید

8_ممکنه تعداد اعضا کمتر یا بیشتر از 40 نفر باشه اما تعداد روزهایی که میخونیم یه چند روز بیشتر از 40 روزه

9_ دراخر این ختم تقدیم می شه به 124000پیغمبر 12 امام تمام شهدای کربلا و اسیران کربلاو تمام خانم های بهشتی و تمام زنان و دختران و خواهران مومن این امامان و پیغمبران و شهیدان و تمام بهشتی ها که یادم رفت اسمشونو نام ببرم

التماس دعا از همه اتون دارم🌷

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

سوره محمد بعلاوه 10 ایه مهم سوره بقره که اون 10 ایه مهم رو در زیر نوشتم 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الم﴿١﴾

ذَٰلِكَ الْكِتَابُ لَا رَيْبَ ۛ فِيهِ ۛ هُدًى لِلْمُتَّقِينَ ﴿٢﴾

الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ ﴿٣﴾

وَالَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِمَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ وَبِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ ﴿٤﴾

اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿٢٥٥﴾

لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَدْ تَبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِنْ بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انْفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿٢٥٦﴾

اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ وَإِنْ تُبْدُوا مَا فِي أَنْفُسِكُمْ أَوْ تُخْفُوهُ يُحَاسِبْكُمْ بِهِ اللَّهُ ۖ فَيَغْفِرُ لِمَنْ يَشَاءُ وَيُعَذِّبُ مَنْ يَشَاءُ ۗ وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ ﴿٢٨٤﴾

آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنْزِلَ إِلَيْهِ مِنْ رَبِّهِ وَالْمُؤْمِنُونَ ۚ كُلٌّ آمَنَ بِاللَّهِ وَمَلَائِكَتِهِ وَكُتُبِهِ وَرُسُلِهِ لَا نُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِنْ رُسُلِهِ ۚ وَقَالُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا ۖ غُفْرَانَكَ رَبَّنَا وَإِلَيْكَ الْمَصِيرُ ﴿٢٨٥﴾

لَا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا ۚ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَعَلَيْهَا مَا اكْتَسَبَتْ ۗ رَبَّنَا لَا تُؤَاخِذْنَا إِنْ نَسِينَا أَوْ أَخْطَأْنَا ۚ رَبَّنَا وَلَا تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِنَا ۚ رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ ۖ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا ۚ أَنْتَ مَوْلَانَا فَانْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ ﴿٢٨٦﴾

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

فضیلت خواندن سوره محمد

از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله وسلم نقل شده: هر کس سوره محمد را قرائت نماید هنگام خروج از قبر به هر سو رو می کند چهره پیامبر خدا را می بیند و بر خداست که از نهرهای بهشتی به او بنوشاند

امام صادق علیه السلام فرمودند: هر کس سوره محمد را قرائت کند تا ابد دچار شک و تردید نخواهد شد و در دینش شک نمی کند و خداوند او را به فقر مبتلا نمی کند و از هیچ حاکم و سلطانی نمی ترسد و هموراه از شک و کفر محفوظ و در امان خواهد بود تا زمان مرگ، هنگامی که قاری سوره محمد، از دنیا رفت خداوند هزار فرشته را مأمور می کند تا در قبرش نماز بگذارند و ثواب نماز ایشان برای اوست و او را تا رسیدن به جایگاه امن نزد خداوند همراهی می کنند و همواره در امان خداوند و امان رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم خواهد بود

در امان بودن از شر جن

امام صادق علیه السلام فرموده اند: هر کس سوره محمد را بنویسد و بر گردن آویزد شرّ جنیان از او دفع می شود و در خواب و بیداری در امنیت است و اگر هنگام خواب این نوشته را بالای سر خود بگذارند از هر خطر ناگهانی به اذن خدا حفظ می شود

در امان بودن از ترس و خطرات

سید بن طاووس از قول امام صادق علیه السلام نقل کرده است: اگر سوره محمد را بنویسند و هنگام جنگ و نزاع به همراه او دارند از خوف و خطر ناشی از ان در امن می مانند و درهای خوبی ها برایشان گشوده می شود و اگر نوشته سوره محمد را بشویند و از آب حاصل از آن بنوشند برای آرام شدن ترس و اضطراب مفید است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضیلت خواندن 

چهار آیه اول سوره بقره و آیه الكرسی و دو آیه بعد از آن و سه آیه آخر سوره بقره 

در جان و مالش مكروهی (ناملایمتی) را نخواهد دید، و شیطان به او نزدیك نخواهد شد و قرآن را فراموش نخواهد كرد

(که ما تو ختممون می خونیم ان شالله)

فضیلت خواندن 3 ایه اخر سوره بقره

ایات پایانی سوره بقره، معروف به "آمن الرسول" است. در این دو آیه خلاصهای از تمام سوره بقره آمده و روح تسلیم در برابر آفریدگار جهان را به ما میآموزد، به همین جهت، پیشوایان مارو ترغیب به خواندن کردن

1_در آخر سوره بقره آیاتی است. این آیات دعا هستند و خداوند رحمان را راضی میكنند

2_ملك نازل شد و گفت: (ای رسول خدا) خداوند تو را به دو نور بشارت میدهد كه به هیچ پیامبری قبل از تو داده نشده است: یكی از آنها "فاتحه الكتاب" و دیگری "آیات پایانی سوره بقره" است. هیچ كسی آنها را تلاوت نمیكند مگر آن كه حاجتش را خواهد گرفت

3_این دو آیه اگر سه شب در منزلی خوانده شود، شیطان به آن نزدیك نمیشود

4_"هر كسی شب دوازدهم رجب دو ركعت نماز بخواند. حمد یك مرتبه و "آمن الرسول" (دو ایه پایانی سوره بقره) را ده مرتبه بخواند، خداوند به او صواب آمران به معروف و ناهیان از منكر و ثواب آزاد كردن هفتاد بنده را عطا میكند

5_ در حدیث قدسی آمده است كه خداوند فرمود: "ای (رسول گرامی) برای تو و امتت گنجی از گنجهای عرشم را دادم. این گنج فاتحه الكتاب و آخر سوره بقره است

خیلی ناچیز در مورد سوره بقره نوشتم اونایی که طلسم شدن جن و همزاد و پری و جادو جنبل و چشم زخم  و کم روزی اند و هی تو کارشون گره می افته و غیره

حتما سوره محمد رو بعد نماز صبح و بعد نماز مغرب بخونن سوره بقره رو گوش بدن 41 روز و روزی 7 بار سوره فلق و ناس رو بخونن

چون سوره بقره خوندنش هم تاثیر داره بلنده من اول تقریبا وسط و اخر بقره رو گذاشتم ایات مهمش که ان شالله بخونیم حاجت بگیریم

سلام نيلي جان من هستم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

سلام عزیزم لطف کن من بنویس فداتشم ک اینقدر کار خیر انجام میدی به حق فاطمه زهرا انشالله خودت اولین نفر باشی ک حاجت روا میشه

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسم منو بنویس نیلی جااان

سلام عزیز دلم خیلی خوش اومدی ان شالله تو این ختم عزیز حاجت روا بشی به حق حضرت محمد و دختر گلشون 🌷

سلام نيلي جان من هستم 

سلام عزیز دلم خیلی خوش اومدی ان شالله تو این ختم عزیز حاجت روا بشی به حق حضرت محمد و دختر گلشون 🌷

سلام عزیزم لطف کن من بنویس فداتشم ک اینقدر کار خیر انجام میدی به حق فاطمه زهرا انشالله خودت اولین نف ...

فدات بشم عزیز دلم خیلی خوش اومدی ان شالله تو این ختم عزیز حاجت روا بشی به حق حضرت محمد و دختر گلشون 🌷

مرسی گلم . ان شالله .. نیتم هم ک همونجور میدونی ان شالله خدا یه محمد کوچولو بهم بده 

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

سلام اسم من را بنویس نیلی جون التماس دعا

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما