2777
2789
عنوان

حالم اززندگیم ووضع مالیمون بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 95 پست
خب بیشتر کار کنه لباس خوب بپوشی و به خودت برسی.چرا انقدر اعتماد بنفست پایینه؟

خدایی اون کارمیکنه امامیره قسط واجاره خونه منم قانعم دگ از زیرسنگ ک درنمیاره بده من.پوشاک هم خیلی گرون شده خدابی 

اینجاهم نگاه میکنه😂راستش خواهری مشکل ازمنه ک لاغرم قیافم زیاد خوب نیست یکمم پول رنگ وارایش ولباس وع ...

خب دیگه دیدی میگم 

لاغری که خیلی هم خوبه 

الان همه دنبال اینم لاغر باشن 

موهاتو خودت رنگ بگیر تو خونه بزار مگه چقدر پول رنگ و اصطلاح و ابرو 

فوقش پنجاه واسه اصلاح و ابرو  و سی تومان اکسیدان و رنگ 

لوازم آرایش هیچی نداری تو خونه ؟ از قبل ؟

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه دیدی میگم  لاغری که خیلی هم خوبه  الان همه دنبال اینم لاغر باشن  موهاتو خو ...

لوازم ارایش دارم یماه پیش رنگ آتوسا گرفتم خودم گذاشتم یماهه موهام مثل بارون میریزه خیلی بد بودمارکش حالامنتظرم حقوقمو بده زیادخرج نمیکنم میخوام پس اندازکنم برای اینده بچه هام میخوام با۱۰۰تومنم دوتاکارت بانکی بگیرم یکی برای پسرم یکی دخترم.بعد ک بزرگ شدن بدم بخودشون 

کمبود اهن ک دارم نیم کیلوگوشت رو۱۳تابسته درمیارم بنظرت نباید کمبوداهن داشته باشم؟؟؟از ناله کردن بدم ...

قلم بگير عصاره شو فريز كن تو همه غذاها بريز خيليا هستن پول گوشت دارن اما گوشت خوار نيستن ميدونم شرايط سخته اما خودمون سخت ترش نكنيم عدس سرشار از آهن عدس بخور قرص آهن بخور حالا كه خودتون خواستي بموني پس ديگه سختش نكن تا به همه سخت نگذره خدا هم كمك ميكنه 

دعا کن سالمی بی منت بچه اوردی من سه تا بچه دارم و وضعم مثه تو ولی 3تا خواهرشوهر دارم پولداااااار&n ...

خدا کمکشون کنه

بخق صاحب امروز 

بدترین درد برای ی زن انتظار فرزندِ😭😭😭

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

عزیزم منم بعد از هفت سال خدا بهم بچه داد نوبتت میشه بزودی❤❤❤

الهی خدا دلت رو شاد کنه

خدا نور امید رو هییییچ وقت ازت نگیره

خدا نگهدار زندگیت و بچه هات باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دلم خوش ب این دعاهاست

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

الهی خدا دلت رو شاد کنه خدا نور امید رو هییییچ وقت ازت نگیره خدا نگهدار زندگیت و بچه هات باشه الل ...

سهم هیچکس پیش خدا گم نمیشه

من اواخر فکرشم نمیکردم دیگه باردار بشم.ولی ماهی که انتظارشو نداشتم شد

ان شاالله بزودی خدا سهمتو بزاره تو دلت💋💋💋

خدا کمکشون کنه بخق صاحب امروز  بدترین درد برای ی زن انتظار فرزندِ😭😭😭

هر کسی یه دردی داره

هیچ کس ارامش مطلق نداره

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
عزیزم منم بعد از هفت سال خدا بهم بچه داد نوبتت میشه بزودی❤❤❤

خوشحالم برات❤

خواهر بزرگه 49 وسطی 40 و کوچیکه 35سالشه

یه جاریمم 8سال نشد و بعدش اول دختر اورد بعدش ستا سقط زیر3ماهو اخریشم تو 44سالگی دختر زایید

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
هر کسی یه دردی داره هیچ کس ارامش مطلق نداره

خدا درمانِ درد همه باشه

اما درد اونجاست ک هم نوع آدم،فکر می کنه زاییدن ی امتیازِ برای زن،

ولی در واقع این فقط دست خداست

هیچ کس از زرنگیش مادر نشده و هیچ کس از بی عرضگیش بی نصیب نمونده خواهر

برای آرامشت صلوات فرستادم