موهاتو خودت رنگ بگیر تو خونه بزار مگه چقدر پول رنگ و اصطلاح و ابرو
فوقش پنجاه واسه اصلاح و ابرو و سی تومان اکسیدان و رنگ
لوازم آرایش هیچی نداری تو خونه ؟ از قبل ؟
با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟ پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز .. در آسانسور بزنه به کمرت ملعووونO_o من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!
خب دیگه دیدی میگم لاغری که خیلی هم خوبه الان همه دنبال اینم لاغر باشن موهاتو خو ...
لوازم ارایش دارم یماه پیش رنگ آتوسا گرفتم خودم گذاشتم یماهه موهام مثل بارون میریزه خیلی بد بودمارکش حالامنتظرم حقوقمو بده زیادخرج نمیکنم میخوام پس اندازکنم برای اینده بچه هام میخوام با۱۰۰تومنم دوتاکارت بانکی بگیرم یکی برای پسرم یکی دخترم.بعد ک بزرگ شدن بدم بخودشون
دعا کن سالمی بی منت بچه اوردی من سه تا بچه دارم و وضعم مثه تو ولی 3تا خواهرشوهر دارم پولداااااار&n ...
خدا کمکشون کنه
بخق صاحب امروز
بدترین درد برای ی زن انتظار فرزندِ😭😭😭
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
عزیزم منم بعد از هفت سال خدا بهم بچه داد نوبتت میشه بزودی❤❤❤
الهی خدا دلت رو شاد کنه
خدا نور امید رو هییییچ وقت ازت نگیره
خدا نگهدار زندگیت و بچه هات باشه
اللهم صل علی محمد و آل محمد
دلم خوش ب این دعاهاست
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
اما درد اونجاست ک هم نوع آدم،فکر می کنه زاییدن ی امتیازِ برای زن،
ولی در واقع این فقط دست خداست
هیچ کس از زرنگیش مادر نشده و هیچ کس از بی عرضگیش بی نصیب نمونده خواهر
برای آرامشت صلوات فرستادم