2777
2789

حقوق۴میلیونی ک ۳۵۰۰میره قسط....ن میتونم لباس نوبخرم برای خودموبچه هام ن میتونم خوراکی هایی ک دلمون میخواد روبخرم سرماهم خوردیم نمیتونم برم خونه مامانم همسرم بادوستش بیرونه پریشبم مارو برده بود بیرون ولی واقعانمیدونم چکارکنم زیاد دل خوشی ندارم ازش.واکسن ضدبارداری زدم ۱۵روزه پریودم لاغرشدم درحده .....نمیدونم چکارکنم قیافمم بدشده پول ارایشگاه واصلاح هم ندارم شدم شبیه دختربچه ها.احساس میکنم زن نیستم ۴ساله ازدواج کردم ازهمون موقع دارم کهنه های فامیلومیپوشم وبه بچه هام میپوشونم شوهرم ازهمون اول بی پول بود هرازگاهی پدرشوهرم یکم خوراکی برامون میخوره دوتاهم خواهرشوهردارم خیلییییی پولدارن سرتاسرطلان.من خجالت میکشم ازشون 😢😭😭😭😭😭

الهی بمیرم ، از ته دل دعا میکنم همه چی درست شه ، حال دلت خوب بشه

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت بخاطر وضعیت زندگیت خجالت نکش چون دست خودت نبوده... 

این نیز بگذرد جانم 

یه روز نوبت شماهم می شه 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
شما که میدونستی وضعیت اینه دوتا بچه برای چیت بود فقط مراقب باش دیگه بچه دار نشی

بجای زخم‌زبون راه حل بدین بهش ندارید هم نظر ندید آخه 

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    

امیدوارم شرایط زندگیت خوب شه

ولی ایكاش قبل از بچه دار شدن به این چیزا فكر میكردی كه اون طفل معصوم ها رو وارد این زندگی نابسامان نمیكردی.

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...

دعا کن سالمی بی منت بچه اوردی

من سه تا بچه دارم و وضعم مثه تو

ولی 3تا خواهرشوهر دارم پولداااااار 

اما نازا

به هر دری زدن نشده که نشده

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

باز الان گیر میدن به بچه آوردن..........

چیکار کنه الان؟بذاره پرورشگاه؟؟

محض رضای خدا یه چیزی بگید که به درد بخوره!!

انشاءالله خدا برکت مالتون‌رو زیاد کنه عزیزم 🤍

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
چی بگم والا خودت وضع مالی همسرت دیدی باهاش ازدواج کردی دیگه بعدم به نظرم سرکار برو دیگه

اره وضع مالیشو دیده بودم ولی چون ۲۱سالم بود وپدرم همش میگفت تواگه تحفه بودی ۱۶سالگی میگرفتنت بااین ازدواج کردم ک ازاین بدبختی دربیام