2777
2789
عنوان

حالم اززندگیم ووضع مالیمون بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقیه چیزا درسته پولیه ولی اصلاح رو که خودت میتونی تو خونه انجام بدی عزیزم.لااقل یه کم روحیت بهتر میش ...

یبار اومدم اصلاح کنم ی ابروم یطورشد یکیش یطور دگ😂😂😂دست پاچلفتیم هستم اخه

برو سبزی خورد شده بخز سرخ کن برا قورمه سبزی با حوصله کار کن خوش عطر باشه خیلی فروش داره

تواین خرابشده کسی ازاین چیزانمیخره بافتنی گذاشته بودم دیوار حتی ی سفارش هم نگرفتم خدایی

شوهرم میگه بریم ماهی۱۲تومن حقوق میدن من ازهمسرم میترسم هیزه خیلی 

وایی ول کن تو رو خدا 

اون اگه بخواد نگا کسی کنه تو همون اردبیل هم دخترای خوشگل زیاده 

اگه بخوایی اونجوری پیش بری از اون دیدگاه بری جلو مطمئن باش که پیشرفت نمیکنید

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
۱۲ تومن تو تهران بگیری همه رو باید بدی کرایه خونه .همون شهر خودتون بهتره خرج خوراک و پوشاک و همه چی ...

اره نمیفهمه ک....بچه س.پدرم دراومد ادمش کنم اما نشد...خودمم ک روحیه م رسیده صفر همش میترسم طلاقم بده وبچه هامو بگیره اخه همش میگه بخاطربچه هابخاطر بچه ها..........

.منم یکم لاغرشدم قیافم بدشده راهی چافی هم بلدنیستم گفتن امپول چاق مبکنه زدم درحالی ک خیلیم لاغرم کرد

وایی ول کن تو رو خدا  اون اگه بخواد نگا کسی کنه تو همون اردبیل هم دخترای خوشگل زیاده  اگ ...

اینجاهم نگاه میکنه😂راستش خواهری مشکل ازمنه ک لاغرم قیافم زیاد خوب نیست یکمم پول رنگ وارایش ولباس وعطر ندارم باکهنه های مردم ک نمیشه خوشتیپ شد بچه هامم همونن.خستم بخدا

اره نمیفهمه ک....بچه س.پدرم دراومد ادمش کنم اما نشد...خودمم ک روحیه م رسیده صفر همش میترسم طلاقم بده ...

لاغریت بخاطر اینه که هم بچه شیر میدی و هم یه بچه دیگه هم داری و بدو بدو زیاد داری

اونم غلط میکنه طلاقت بده.حالا یه چی گفته

لاغریت بخاطر اینه که هم بچه شیر میدی و هم یه بچه دیگه هم داری و بدو بدو زیاد داری اونم غلط میکنه طل ...

اره ازصب تاشب سرپام الان وقت کردم گوشی بگیرم دستم ک اونم دارم تمیزکاری میکنم خلاصه ک از اندامم راضی نییس میترسم دگ