2777
2789
عنوان

حالم اززندگیم ووضع مالیمون بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 95 پست
بجای زخم‌زبون راه حل بدین بهش ندارید هم نظر ندید آخه 

فکر نکنم به شما ربطی داشته باشه من چه نظری میدم اما راه حل خواستی خودشم میدونه ،راه حل اینه  بره سرکار با بچه کوچیک میتوانه ؟؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

اسی امپول نزن من زدم داغووون شدم

هرجوری هست دستگاه بزار 

من این ماه میزارم

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مهریه ونفقه ندارم خواستم بچه هام زیادباشن ک منو طلاق نده که منو ازپسر اولم جداکنه من عاشق بچه هام ...

نمی خوام سرزنشت کنم... 

ولی راه اشتباهی رو انتخاب کردی خیلییی اشتباه 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
گلم قصد شماتت ندارم هنوز ۴ ساله ازدواج کردی ولی میگی بچه هام  خوب بهتر نیست وقتی ادم وضعش خوب ...

من مثل شماهانیستم....نفقه ومهریه ندارم بچه اوردم ک بپیچه ب پای همسرم ک منو طلاق نده چون پسرم ۵ماهه بود ک میخواست طلاقم بده اگه پسرمو ازم میگرفت میمردم جونمه

من مهریه ونفقه ندارم خواستم بچه هام زیادباشن ک منو طلاق نده که منو ازپسر اولم جداکنه من عاشق بچه هام ...

عزیزم عیبی ندارع خدا بچه هاتون رو حفظ کنه براتون 

ایشالله که چرخ روزگار براتون بچرخه و روز های فوق العاده زیبا و پولداری رو تجربه می‌کنی 

همین که بچه های دسته گلی خدا بهت داده خداروشکر کن واقعا 

همه الان وضعشون همینه بخدا همه از نداری مینالن نمونش خود من والا برای شب یلدا به شوهرم گفتم هندوانه بخر گفت بخدا پول ندارم ولی یکاریش میکنم فکر کن تو دیگ بقیه اوضاعشون چیه

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
من مثل شماهانیستم....نفقه ومهریه ندارم بچه اوردم ک بپیچه ب پای همسرم ک منو طلاق نده چون پسرم ۵ماهه ب ...

پس همه چی رو توی این زندگی تحمل کن غر نزن به نوعی انتخاب خودته که توی زندگی با همین شرایط بمونی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
من مثل شماهانیستم....نفقه ومهریه ندارم بچه اوردم ک بپیچه ب پای همسرم ک منو طلاق نده چون پسرم ۵ماهه ب ...

گلم نفقه و مهریه چیه آخه مثلا ماها که داریم چه اتفاق خاصی افتاده برامون 

والا مردی که بخواد بره و طلاق بده خیالت راحت که چه مهریه باشه چه نباشه واسش فرقی نداره 

و

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
منم میخواستم آمپول بزنم میشه بگی چرا خوب نیست عوارضش چیه ؟ دستگاه بنظرت درد نداره

همش خونریزی داره.من زدم تاالان هیییی میباره خون ازم...هیچ گوهی ندارم بخورم جون بگیرم ازطرفیم سرماخوردیم بچه هامم مریضن حالا بیاو نگهشون دار

ندارم دگ.شرابط منم اینطور شد

نکنه دوست بودید حامله شدی ها؟ 

بعد مجبور شدی ازدواج و اینا....

حالا هر چی که هست عزیزم باید صبر کنی دیگه

شوهرت شغل  دوم  اگه بتونه برداره

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو 
منم میخواستم آمپول بزنم میشه بگی چرا خوب نیست عوارضش چیه ؟ دستگاه بنظرت درد نداره

یا پریود نمیشی چندماه یا پریود سنگین در حد 20روز با لخته های بزرگ

در ضمن وسایل جلوگیری دست کاری کردن  از قرص و امپول تا کاندوم 

همه درحد چندروز جلوگیری جواب میده

دوستم تو بهداشته گفت تا همین دستگاه ممنوع نکردن سریع برو بزار

منم دخترعموم دوساله گذاشته میگه خوبه درد نداره

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
گلم نفقه و مهریه چیه آخه مثلا ماها که داریم چه اتفاق خاصی افتاده برامون  والا مردی که بخواد بر ...

باز مرد از مهریه میترسه ازهمون اول شوهرمن با تمام مردای کره زمین فرق میکردم حیف ک بعد از بارداری پسرم فهمیدم ودیرشد.قهرکردم مهریمو گذاشتم اجرا ک دیدم رفته خواستگادی....فقط خداشاهده بخاطر بچه هام تحمل میکنم از نامادری خبر دارم