2777
2789
عنوان

حالم اززندگیم ووضع مالیمون بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 95 پست
فکر نکنم به شما ربطی داشته باشه من چه نظری میدم اما راه حل خواستی خودشم میدونه ،راه حل اینه  بر ...

ببین خانم جان اینجا یه سایته عمومیه و نظر شما رو همه میخونن و به همه هم ربط داره شاید دو نفر که اوضاع این خانم رو دارن نظر شما رو بخونن و هزاران فکر منفی توی سرشون بیاد که چرا بچه آوردن در صورتی که اصلا اون بچه گناهی نداره توی بی پولی یا پولدار بودن اون شخص و این به موضوعیه که طرفی که میخواد اینجا کامنت بزاره باید شعورش برسه که چی می‌نویسه 

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا پریود نمیشی چندماه یا پریود سنگین در حد 20روز با لخته های بزرگ در ضمن وسایل جلوگیری دست کاری کرد ...

ممنون که جواب دادی تا چند ماه میشه بزاری بمونه منظورم اینه زود باید عوضش کنی انقضا داره ؟

شاید کمبود آهن داری یه آرمایش بده 

کمبود اهن ک دارم نیم کیلوگوشت رو۱۳تابسته درمیارم بنظرت نباید کمبوداهن داشته باشم؟؟؟از ناله کردن بدم میاد اما دلم خیلییییی پره.

باز مرد از مهریه میترسه ازهمون اول شوهرمن با تمام مردای کره زمین فرق میکردم حیف ک بعد از بارداری پسر ...

اولا که بدون اجازه شما نمیتونه زن بگیره و اگه اینکارو کنه حق طلاق میفته دست شما درضمن عیبی ندارع فقط توروخدا یکاری کن اون بچه ها این رفتارها و دعوا ها توی ایندشون تاثیری نزارع

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
ممنون که جواب دادی تا چند ماه میشه بزاری بمونه منظورم اینه زود باید عوضش کنی انقضا داره ؟

دختر عموم گفت ده ساله هست

حالا برم دکتر

منم زیاد نمیدونم

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
اولا که بدون اجازه شما نمیتونه زن بگیره و اگه اینکارو کنه حق طلاق میفته دست شما درضمن عیبی ندارع فقط ...

سعی میکنم عزیزم.ولی هردوی بچه هام دگ عصبی شدن طلاق هم بگیرم بچه هارونمیده بمن.خستم ازاین شرایط امافعلا تحمل میکنم 

کمبود اهن ک دارم نیم کیلوگوشت رو۱۳تابسته درمیارم بنظرت نباید کمبوداهن داشته باشم؟؟؟از ناله کردن بدم ...

آهن که فقط تو گوشت نیست گلم عدسی درست کن .اسفناج درست کن .لوبیا درست کن .من بیشتر وقت ها به کم نخود .یه کم لوبیا یه کم عدس یه کم گندم میزارم بدون گوشت خیلی هم خوشمزه میشه گوشت زیادیش هم خوب نبست 

آهن که فقط تو گوشت نیست گلم عدسی درست کن .اسفناج درست کن .لوبیا درست کن .من بیشتر وقت ها به کم نخود ...

قربونت برم الان بحاطر من داری میگی گوشت خوب نیست فدات...والا عدس هم میپزم این شوهر بدغذانمیخوره میگه انسان ب گوشت نیاز داره تابتونه کارکنه انگار چندکیلوچندکیلوخریده😂😂😂😂ولی حقوقش زیادبشه میخره اینم گناهی نداره

سعی میکنم عزیزم.ولی هردوی بچه هام دگ عصبی شدن طلاق هم بگیرم بچه هارونمیده بمن.خستم ازاین شرایط امافع ...

ببین بچه هات چند سالشونه 

ینی اونا اگه سنشون طوری باشه که خودشون شما رو انتخاب کنم عالی میشه 

و اینکه سعی کن ازش طلایی چیزی بگیری و بزار پس انداز داشته باشی و خونه بگو بنامت کنه یا پول پس انداز کن یواشکی 

بگو تو وظیفته کار کنی و منو تامین کنی توروخدا مظلوم نباش و قشنگ از حقت دفاع کن 

۲ساله۵ساله۱۰ساله هست من ن پولشو داشتم ن اینکه جسمشو نذاشتم ترسیدم  رفتم امپول زدم ک نابودم کرد

خدا کنه ده ساله پولش بیشتر از 200نشه با ویزیت دکتر

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤