2777
2789
عنوان

مهاجرت پرستاران به دبی

4509 بازدید | 13 پست

سلام .بنده کارشناسی ارشد پرستاری دارم .دولتی خوندم .۵ سالم کار کردم .علاقه به اقامت در استرالیا و کانادا و ...ندارم به علت اینکه دوره و باید نهایت سالی یک بار خانوادم را ببینم ولی الان بررسی کردم دیدم کار برای پرستاران در دبی به نظر بد نیست .حقوقش خوبه .اپارتمانم میدن .نزدیکم هست .کسی چیزی میدونه در این رابطه کمکم کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم کشور به شما باهوش ا خیلی ناز داره تا جایی میتونی نرو گلم⚘

🤣🤣راجب اسم یه توضیح ریز بدم دوس دختر نوشتم که مشخص شه مونثم و مذکر نیستم چون حس میکردم نی نی یارا خانومن این کلمه رو نوشتم 🤣🤣🤣با تشکر دیگه سوال نکنین😂😁

والا من همیشه مخالف رفتن بودن اونم به خاطر خانوادم ولی الان شرایط آب و هوایی خیلی بد شده و برای بچه ها ضرر داره و اینکه اصفهانم بحث فرونشست زمین مطرحه .به خاطر این گفتم برم