2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم ولی مطمینم دست خواهد داد

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

سال اول دانشگاه بودم با همسرم همرشته هستیم سال ۹۸ بود بعد امتحان داشتم یه چیزیو بهم توضبح نمیدا  با بغص گفتم خیلی بده اشتباه کردم اصا زنت شدم بغلم کرد قربون صدقم رف تا صب هم نشست صفحه به صفحشو توضیح داد😂😂😂

سر چی

۹ ماهه ازدواج کردم سر تنها بودنم تو خونه منی که همش بیرون بودمو و دورم شلوغ بوده سر یه سری بحثای مزخرف با شوهرم سر بحث و جدل با خونواده شوهرم حتی سر خونه جم کردن😐

آره دلیل خاصی نداشت کلا ازدواج بنظرم پروسه ترسناکی میومد همش میگفتم این چه گوهی بود خوردم😂😂😂

کاربریه ، نمیدونم چندم😐 دیگه شماره ندارم بیام با شماره خالم اومدم🩹
من سر مسائل مالی کم میاریم همش احساس سرخوردگی میکنم

آخی عزیزم...الان وضعیت همه همینه باور کن...یکیشم خودم از اول زندگی هی داریم قرض و قوله میدیم هی ماشین خراب میشه خرج اون میکنیم اول ماه حقوق میدن آخر ماه که هیچی وسط ماه تموم میشه واسه شکممون موندیم