2777
2789
عنوان

سلام بچه ها اگه. زنی شوهرش بمیره زن چی جوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 192 پست
آجی یه لینک بدم از تاپیکام میشه بزاری تو تاپیک حذف نی نی یار تاپیکم پاک شه خودم یدونه گذاشتم  ...

به بابات چه ربطی داره تو کجاها عضو هستی یا نیستی؟

اصلا برای چی باید رمز کاربریتو بدی؟ 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

جدی؟ بقیه ی ارثو دولت می گیره؟ عجب !

والا یه بار یه برنامه تو تلویزیون دیدم اینو گفت

بعد از مشاور حقوقی پرسیدم گفت بله درسته  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فکر کنم زمانیه که نتونن زندگیشونو تامین کنن

نه این طور نیست در هر شرایطی ارث می برن

اما من خیلی ها رو دیدم که تمکن مالی داشتن به نفع نوه ها از حقشون گذشتند و درست و وجدانیش هم همینه که اگه مشکل مالی ندارن حقشون رو به نوه ها و خانواده اش بدن

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
خدا بهش صبر و ارامش بده بله زودتر اقدام کنید  حتی برای برقراری مستمری و حقوق خالتون هم زودتر ...

پدر شوهرش خعلب پول داره شوهرش فقط یه خونه داره همین میترسه ازش بگیرن بچه هاش اواره بشن

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›
خب دیگه ماهم دینو اینجوری میبینیم وگرنه چرا باید حقوق مرد دو برابر زن باشه ؟چرا دیه مرد دوبرابر زن ؟ ...

خوب شمام برو‌بگرد راجب اسلام درست بله زیادن که می خوان اسلام رو خراب کنن

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
نه یک چهارم برا زمانیه که بچه ندارن اگه بچه داشته باشن به زن یک هشتم می رسه

نه گلم برعکس میگی بچه داشته باشی ارث بیشتری میبری خوب یک چهارم بیشتر از یک هشتم 

اگربچه نداشته باشی یک هشتم میبری 

من کارشناسی ارشد حقوق خوندم

پدر شوهرش خعلب پول داره شوهرش فقط یه خونه داره همین میترسه ازش بگیرن بچه هاش اواره بشن

نگران نباشه اگر مهریه اش بیشتر از ارزش خونه اس ،خیالش راحت باشه کسی نمیتونه چیزی بگیره

نه این طور نیست در هر شرایطی ارث می برن اما من خیلی ها رو دیدم که تمکن مالی داشتن به نفع نوه ها از ...

بله درستش اینه دیگه وقتی می بینن نوه یتیم شده بی انصافیه بردارن

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
اره به من بگو من انجام میدم

وای دمت گرم صب کن لینک بدم یه دنیا مرسی

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)
آجی یه لینک بدم از تاپیکام میشه بزاری تو تاپیک حذف نی نی یار تاپیکم پاک شه خودم یدونه گذاشتم  ...

عزیزم بگو کاربریتو بترکونه نینی یار

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
نگران نباشه اگر مهریه اش بیشتر از ارزش خونه اس ،خیالش راحت باشه کسی نمیتونه چیزی بگیره

ممنون انشالله کسی حقشونو.نخوره خعلی سخته بچه هاش کوچولو کوچولو 

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›