قوانین ایران نصف بیشترش طبق دین نیست طبق خواسته اوناییه که نوشتنش به اسم دین
خب دیگه ماهم دینو اینجوری میبینیم وگرنه چرا باید حقوق مرد دو برابر زن باشه ؟چرا دیه مرد دوبرابر زن ؟چرا برای شاهد دوتا زن برابر یه مرد ؟چرا حقوق مرد بعد از مرگش پرداخت میشه ولی حقوق زن هیچی داده نمیشه انگار نه انگار که وجود داشته ؟و صدها چرای دیگه
اگه این دین اسلام نیست و اینجوری به ما نشونش دادن ما مقصر نیستیم کسایی مقصرن که به اسم اسلام اینکارارو کردن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونقد ارث نداره اگه خالم مهرشو بخاد مهریش بیشتر از ارثه شوهرشه
عب نداره هر چقدر داره بگیره به ننه باباهه نرسه
ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین
خودم میرم دنبال کاراش خودش حالش بده ب من گفته میرم دنبال وکیل بعد ظهر
آره حتما برو باز میتونه از پول مهرش بچه هاشو تامین کنه
ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین
بله یعنی کلا اموال میرسه به زن به شرطی که ازدواج نکنه
خالم بچه هاش کوچیکن و ازدواح نمیکنه چون اصلا تو.شهرمون زنی ک بچه داشته باشه نمیگیرن...ببخشیدا الان ازدواج انقددددد کم شده ک دخترا رو.نمیگیرن چ برسه ب زنی ک 4تا بچه داشته باشه خودش میگه میخاد قیم بشه و.ازدواج نکنه
‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›