2777
2789
عنوان

سلام بچه ها اگه. زنی شوهرش بمیره زن چی جوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 192 پست
قوانین ایران نصف بیشترش طبق دین نیست  طبق خواسته اوناییه که نوشتنش به اسم دین

خب دیگه ماهم دینو اینجوری میبینیم وگرنه چرا باید حقوق مرد دو برابر زن باشه ؟چرا دیه مرد دوبرابر زن ؟چرا برای شاهد دوتا زن برابر یه مرد ؟چرا حقوق مرد بعد از مرگش پرداخت میشه ولی حقوق زن هیچی داده نمیشه انگار نه انگار که وجود داشته ؟و صدها چرای دیگه 

اگه این دین اسلام نیست و اینجوری به ما نشونش دادن ما مقصر نیستیم کسایی مقصرن که به اسم اسلام اینکارارو کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقد ارث نداره اگه خالم مهرشو بخاد مهریش بیشتر از ارثه شوهرشه

عب نداره هر چقدر داره بگیره به ننه باباهه نرسه

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
خالتون نباید منتظر بشن و تو رودربایسی کار رو عقب بندازن.باید زودتر مهرشون رو بزارن اجرا و بعد برای ا ...

خودم میرم دنبال کاراش خودش حالش بده ب من گفته میرم دنبال وکیل بعد ظهر 

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›
آجی یه لینک بدم از تاپیکام میشه بزاری تو تاپیک حذف نی نی یار تاپیکم پاک شه خودم یدونه گذاشتم  ...

عزیزم هر روز فقط یه تاپیک پاک میکنن به بنظرم یه کاربری دیگه بزن رمز اونو بده بابات بیاد چک کنه

بهتریناتفاق زندگیم 👈۱۳۹۸/۳/۵👉🏻

آره حتما برو باز میتونه از پول مهرش بچه هاشو تامین کنه

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
خب این زن اگه بچه داشته باشه و بچش پسر باشه کل ارث میرسه به پسر و چس مثقالشم زن و دختر میبرن ک ارزشی ...

نه ببین بخوان تقسیم کنن اینجوری نیست

بستگی به میزان اون ارث داره

می بینی کلا این قدر کمه که ارزش نداره برن دنبالش

وگرنه اگه زیاد باشه ه‌مون قدرشم خوبه 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

خدا بهش صبر و ارامش بده

بله زودتر اقدام کنید 

حتی برای برقراری مستمری و حقوق خالتون هم زودتر اقدام کنید که بلحاظ مالی زودتر مستقل بشن

بله یعنی کلا اموال میرسه به زن به شرطی که ازدواج نکنه

خالم بچه هاش کوچیکن و ازدواح نمیکنه چون اصلا تو.شهرمون زنی ک بچه داشته باشه نمیگیرن...ببخشیدا الان ازدواج انقددددد کم شده ک دخترا رو.نمیگیرن چ برسه ب زنی ک 4تا بچه داشته باشه خودش میگه میخاد قیم بشه و.ازدواج نکنه

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›