2777
2789
عنوان

سلام بچه ها اگه. زنی شوهرش بمیره زن چی جوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 192 پست
توروخدا چرا وقتی درمورد یه چیزی اطلاع ندارین نظر میدین مردی که ازدواج میکنه اگر فرزند پسر داشته باش ...

عزیزم پدر مادرش در قید حیات باشن ارث میبرن

بعد برادر؟! برادر که تا جایی که پدرو مادر و همسر و فرزند باشن ارثی نمیبره

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به من بگو من انجام میدم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=7452274&slug=%D8%A8%D8%AF-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AC%D8%A7%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85&postId=212016345

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)
سلام عزیزم،شاید خانواده شوهرش اصلا نخوان از ارث پسرشون بردارن.ولی درهرصورت مهریه ی زن ک میشه بدهی مر ...

خالم نگرانه یه هو.بخان بچه هاش اواره بشن چون فقط یه خونه دارن 

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›
عزیزم بگو کاربریتو بترکونه نینی یار

تعلیق که میشه با یه سرچ تو گوگل تاپیکا میادش بالا

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)
به بابات چه ربطی داره تو کجاها عضو هستی یا نیستی؟ اصلا برای چی باید رمز کاربریتو بدی؟ 

هفففف دیگه سخ گیره 

پسر هم که داشته باشه ، مادر و پدر آقا سهم دارن

بله ولی خب همسرش چه بچه داشته باشه چ نداشته باشه چ بچه ش دختر باشه چه پسر در هر صورت هم ارث میبره هم حق مهریه رو میگیره

ولی اینا میگن هیچی نمیبره 😑

این کاربری متعلق به یک نفر نیست
عزیزم هر روز فقط یه تاپیک پاک میکنن به بنظرم یه کاربری دیگه بزن رمز اونو بده بابات بیاد چک کنه

فقط یع سیم کارت دارم میدونه با این خطم اومدم

نه گلم برعکس میگی بچه داشته باشی ارث بیشتری میبری خوب یک چهارم بیشتر از یک هشتم  اگربچه نداشته ...

والا من این جوری شنیدم و هر وقت هم سرچ زدم همینو گفتن

مثلن اینو ببینید: سهم زن از ارث شوهر : https://www.heyvalaw.com/web/articles/view/330/%D8%B3%D9%87%D9%85-%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B1%D8%AB-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1.html

قسمت سهم زن از ارث شوهر در صورت داشتن همسر رو بخونید، نوشته یک هشتم

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

ولی اگه خانواده بخوان اذیت خانومه کنن میتونه حقه بچه ها هم از جدپدری بگیره،من شوهرم وکیله الان نیس ع ...

ممنون خدا خیرتون.بده

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›