2777
2789
عنوان

سلام بچه ها اگه. زنی شوهرش بمیره زن چی جوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 192 پست
تازه فوت شده چهار روزه یعنی الان برن مهریع بزارن اجرا؟

نه تو اولین مراحل انحصار وراثت درخواست مهریه کنه وکیل بگیره راهنماییش میکنن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
شما قبول نداری چون با همه زوایاش آشنایی نداری و چیزایی رو نشونت دادن که خواستن 

چیزایی رو دیدم که فوق العاده مسخره بوده خداروشکر تو خانواده ما زن مقدم بر مرد می‌دونن وگرنه واقعا با این قوانین مسخره باید میسوختم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرف ایرانی ها با دین اسلام داره میره  که دین هم اینو گفته

نه دین نگفته شوهرش مرد حقشو بالا بکشین 

اصلا برادرشوهر کجای ارثه که بخواد برداره؟

اینجا قانون به نفع مرداست چون مردا نوشتنش

اصلا هم دین اجرا نمیشه که ای کاش اجرا میشد

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
حق پسر بیشتره چون باید خرج زندگی بده  حق طلاق با مرده عوضش مهریه واسه زنه  اون آخری هم‌چ ...

اون برا زمانی بود ک زنا کلفت خونه بودن و از مرد طلب پول میکردن 

الان زنا هم کار میکنن و خرج خانواده میدن باید کلا این قسمت اسلام ک همه پول و ثروت میرسه به پسر و پدر از بین بره

نم چی بزارم
حق پسر بیشتره چون باید خرج زندگی بده  حق طلاق با مرده عوضش مهریه واسه زنه  اون آخری هم‌چ ...

عزیزم من دیروز رفتم مشاوره جلوی شوهرم میگه خانم شما از حقوقت تو زندگیت خرج کن مشاور میگع مرد وظیفه نداره خرج کامل بده دیشب تا حالا شوهر من هارتر شده میخنده میگه همه چیز به ضرر تو شد 

چرا زن باید حامله بشه ؟ چرا باید پریود بشه ؟ چرا باید شیر بده؟ اصلا چرا باید همه کار بکنه کلا خداوند خیلی فرق گذاشته 

گناه من سادگی بود .
اینکه پدر بمیره ارث پدر بزرگ به نوه نمی رسه دقیقا کدوم آیه قرآنه؟ به پدر مادر هم زمانی ارث می رسه ک ...

اینکه پدر فوت کنه ،از پدر بزرگ چیزی به نوه نمیرسه کاملا درسته

به پدر و مادر متوفی هم در هرشرایطی ارث میرسه مگرررر اینکه همسر مرحوم مهریه اش بیشتر از اموال باشه

چیزایی رو دیدم که فوق العاده مسخره بوده خداروشکر تو خانواده ما زن مقدم بر مرد می‌دونن وگرنه واقعا با ...

قوانین ایران نصف بیشترش طبق دین نیست 

طبق خواسته اوناییه که نوشتنش به اسم دین

تا وقتی زنو بچه هس  پدرمادر ارثی نمیبرن

چرا اتفاقا مادرش ارث میبره به عنوان حق شیر

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خالم شوهرش فوت شده من نیستم خدا نکنه 😄

اول مهریه رو میدن 

بعد یک ششم به پدر متوفی میدن 

یک چهارم به همسر متوفی 

باقی مانده ارث بین بچه ها تقسیم میشه مثلا اگر یه پسر باشه یه دختر به ۳ جا تقسیم میکنن دوتا سهم پسر یه سهم دختر 

ارث ربطی به سلامت نداره تحت هر شرایطی پدر و مادر از فرزندشون ارث میبرن طبق قانون ارث پدر و مادر از ه ...

نه فکر کنم زمانیه که نتونن زندگیشونو تامین کنن

برادر که سهمی نداره تو این وضعیت

زن یک هشتم

پدر و مادر هر کدوم جداگانه یک ششم

بقیه برای بچه ها، ولی اگه بچه ها به سن رشد نرسیدن پدربزرگشون ولی محسوب میشه یعنی امور مالیشون دست پدربزرگه

اگه خانم مهریه داره اول مهریه پرداخت میشه بعد ارثو تقسیم می کنن

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

نه دین نگفته شوهرش مرد حقشو بالا بکشین  اصلا برادرشوهر کجای ارثه که بخواد برداره؟ اینجا قانون ...

خب این زن اگه بچه داشته باشه و بچش پسر باشه کل ارث میرسه به پسر و چس مثقالشم زن و دختر میبرن ک ارزشی نداره

نم چی بزارم

توروخدا چرا وقتی درمورد یه چیزی اطلاع ندارین نظر میدین

مردی که ازدواج میکنه اگر فرزند پسر داشته باشه یک هشتم به زنش به اضافه مهریه و مابقی به پسرش داده میشه دیگه خانوادش نمیتونن ریالی ببرن(حالا فهمیدین چرا همه خودشونو میکشن پسر داشته باشن)

اگر فرزند دختر داشته باشه هم به همسر هم به دختر و هم به برادر و پدر اون مرد ارث میرسه

اگر فرزند نداشته باشه یک چهارم اموال و مهریه به همسر و مابقی به خانواده اش میرسه

زن در هر صورت ارث میبره کی گفته چیزی بهش نمیرسه و همینطور حق مهریه رو به ارثش اضافه میکنن 

این کاربری متعلق به یک نفر نیست
اون برا زمانی بود ک زنا کلفت خونه بودن و از مرد طلب پول میکردن  الان زنا هم کار میکنن و خرج خا ...

ربطی به کلفت نداره 

این معنیش میشع که زن وظیفه نداره زندگی رو تامین کنه یا کاری انجام بده باید همه جوره هم تامینش کرد