2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به زور ازش حاجتمو گرفتم الان میفهمم حکمت داشته که حاجت نمیداده و من بی خبر بودم

آخه دوبینی من چه حکمتی توشه که هر چی دعا می‌کنم جواب نمیده حتا دکترا هم نمیفهمن مشکل از چیه 💔

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

پس حتما خیلی دوست داره که نمیذاره آسیب ببینی

میتونه آسیب رو برداره و صلاح رو در خواسته ام قرار بده اصلا نمیخواد که اینکار و کنه و بهم بده 

دلیلش آسیب زا بودن حاجتم نیست 

دوبینی که من الان تجربه اش می‌کنم چه حکمتی داره؟ چرا باید چیزا رو دوتا دوتا ببینم

میتونم بپرسم چند وقت اینطور شدین؟وآیا به دکتر مراجعه کردین؟

این کاربری متعلق به دونفر است .

آخه دوبینی من چه حکمتی توشه که هر چی دعا می‌کنم جواب نمیده حتا دکترا هم نمیفهمن مشکل از چیه 💔

عزیزم بیماری جریانش فرق داره

شاید حکمت داره شاید چیزای دیگه که ما نمیدونیم

شاید امتحان الهیه 

هر کسی تو زندگی یه جور باید امتحان بشه

این دنیا قرار نیست بهشت باشه

میتونه آسیب رو برداره و صلاح رو در خواسته ام قرار بده اصلا نمیخواد که اینکار و کنه و بهم بده دلیلش آ ...

شما دست یه بچه ی دوساله چاقو میدی؟حالا هرچقدر هم که گریه کنه

جریان ما هم همینه

و شاید هم امتحان الهیه 

شاید وقتش نرسیده

شاید میخواد بهترشو بده 

چیزی که مطمئنم اینه که خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد 

میتونم بپرسم چند وقت اینطور شدین؟وآیا به دکتر مراجعه کردین؟

حدود ۴ ماهه 

یه شب برادر زادم که کوچیکه تو مکان شلوغ و بزرگ گم شد که کنارش دریاچه هم بود یهو دیدم بدو بدو رفته کسی هم حواسش نبوده وقتی دیدم نیست شوک عصبی شدم و بشدت ترسیدم فکر اینکه دیگه پیدا نمیشه و نکنه بیفته تو آب ... صبحش که از خواب پاشدم دیدم همه چیو دوتا می‌بینم 

دکترا نفهمیدن از چیه میگن همه چی طبیعی مشکلی نداره چند ماه صبر کن اگه خوب نشد برو دکترای شهر دیگه 

عزیزم بیماری جریانش فرق دارهشاید حکمت داره شاید چیزای دیگه که ما نمیدونیمشاید امتحان الهیه هر کسی تو ...

هییی خدا آخه از بدو تولد مشکلات چشای منو گرفته 💔

حدود ۴ ماهه یه شب برادر زادم که کوچیکه تو مکان شلوغ و بزرگ گم شد که کنارش دریاچه هم بود یهو دیدم بدو ...

ای وای عزیزم .یه سوال ام ار آی از سرت گرفتی؟

این کاربری متعلق به دونفر است .