2777
2789
عنوان

سلام بچه ها اگه. زنی شوهرش بمیره زن چی جوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 192 پست
نه اگه حق درست بود تو دین جرا به پسر باید دوبرابر برسه  چرا حق طلاق بامرده؟ چرا زن باید مرد هر ...

حق پسر بیشتره چون باید خرج زندگی بده 

حق طلاق با مرده عوضش مهریه واسه زنه 

اون آخری هم‌چون باز مرد داره خرج زندگی رو می ده 

هیچم بی عدالتی نیست 

تو دین زن وظیفه نداره یه کاسه جا به جا کنه می تونه در عوضش از شوهر پول بگیره 

می تونه واسه بچه داری زایمون و شیر دادن به بچه از شوهرش پول بگیره 

ولی اینا اجرا نمیشه 

تقصیر دین نیست 

تقصیر مردم جامعست 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
اره مهریه ارجحیت داره ببین باید وکیل کار بلد بگیری که کم کم خرجش صد تومن میشه پول داشته باشی همه چی ...

پدر شوهره از اینایی نیس ک ارث بخاد 

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ما قوانینمون به نفع خانما نیست مهریه رو نباید دست کم گرفت شاید بعد طلاق به درد کسی نخوره ولی موقع گرفتن حضانت یا بعد فوت همسر واقعا به درد میخوره پس احساساتی نشید ادای دختر خوبارو دربیارید بگید مهریه نمیخوایم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اخه مهریه زنه زیاده 

اینو دقیق نمیدونم ولی بنظرم میتونه از وراث بقیه مهر رو طلب کنه

اگه کسی طلب داشته باشه بعد از مرگش وارث باید بپردازند

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
اینکه با وجود زن و بچه  به پدر ارث میرسه یعنی درست تقسیم کردن؟! یا اینکه اگه پسر زودتر از پدرش ...

اینکه پدر بمیره ارث پدر بزرگ به نوه نمی رسه دقیقا کدوم آیه قرآنه؟

به پدر مادر هم زمانی ارث می رسه که از کار افتاده باشن و نتونن خرج زندگی خودشونو تامین کنن نه تا وقتی سالمن 

من چیزی ندیدم تو دینی که مرد دوبرابر زن حساب میشه و اصلا قبول ندارم 

شما قبول نداری چون با همه زوایاش آشنایی نداری و چیزایی رو نشونت دادن که خواستن 

یعنی زن هبچی وااا

اینجا که کسی دقیق نمیدونه الان میان فتواهای ضد دینشونو شروع میکنن شمام هیچی متوجه نمیشه چی به چیه بهتره بری از کس که واقعا میدونه بپرسی مشاوری وکیلی هزینه که نداره سوال کردن

چون ما قوانینمون به نفع خانما نیست مهریه رو نباید دست کم گرفت شاید بعد طلاق به درد کسی نخوره ولی موق ...

اره دقیقا وقتی قوانینمون اصلا به نفعمون نیست باید مهریه سنگینی بزاریم که اینجور مواقع به دردمون بخوره و از چنگمون نکشن بیرون

اینکه پدر بمیره ارث پدر بزرگ به نوه نمی رسه دقیقا کدوم آیه قرآنه؟ به پدر مادر هم زمانی ارث می رسه ک ...

ارث ربطی به سلامت نداره تحت هر شرایطی پدر و مادر از فرزندشون ارث میبرن طبق قانون ارث پدر و مادر از همسر بیشتره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند