سلام سروران من یه هفته ای میشه درد دنده راست دارم البته همیشگی نیست اکثرا بعد از شام و نصف شب با درد شدید از خواب بیدار میشم کسی چنین تجربه ای داشتید؟ از نعده اس یا صفرا
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست.
بله زیر دنده راستم درد میکنه دقیقا دردش مثل مال شماس فقط مداوم تا دارو بخورم
شلیل هلو موز و سیب و خرما نمیتونم بخورم ماکارونی و قرمه سبزی و سبزی خوردن خیلی کم باید بخورم
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم چکار کردین دردتون علتش چی بود منم چند روزه اینطور شدمالبته معده درد هم دارم
سلام عزیزم
من دکتر گوارش رفتم بدون آندوسکوپی و ... گفت التهاب معده داری و دارو داد و پرهیز غذایی ، خداروشکر بهترم ، فقط پرهیز غذایی رو باید رعایت کنم وگرنه داغونم