2777
2789
عنوان

درد زیر دنده راست؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9249 بازدید | 36 پست
میشه درمورد علائمتون بگید من نصف شب با درد بیدار میشم وقتی میشینم خوب میشه وقتی دراز میکشم درد دارم ...

اره تقریبا اینجور

ولی بیشتر نفخ داشتم دردم با نفخ همراه بود 

بعد اب سرد میخوردم انگار سم میخوردم میمردم از درد ولی ولرم بهتر بود

حالا یه سونو بده ببین چی میش

شبیه درد صفراست. آزمایش، سونوگرافی و ام آر سی پی مشخص میکنه

ممنون عزیزم

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تقریبا اینجور ولی بیشتر نفخ داشتم دردم با نفخ همراه بود  بعد اب سرد میخوردم انگار سم میخو ...

ممنون ازتون توکل به خدا فردا میرم سونو

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
سلام شما علت دردتون چی بود ، چکار کردید 

سلام عزیرم. بعد سونو و ازمایش مشخص شد ورم معده دارم باعث این درد میشه. هنوزم وقتی غذای نفاخ میخورم درد میگیره

سلام عزیرم. بعد سونو و ازمایش مشخص شد ورم معده دارم باعث این درد میشه. هنوزم وقتی غذای نفاخ میخورم د ...

منم اینجوریم میترسم کبد باشه از ترسم دکتر نمی‌رم. البته چندین ساله ورم معده دارم. شما هنوزم درد دارین؟ پیش دکتر خوب رفتین؟

تبلیغ الکی نکن.جان انسانهای بی پول در عذابه. تو به فکر دزدی از مریض ها هستی. 
سلام عزیرم. بعد سونو و ازمایش مشخص شد ورم معده دارم باعث این درد میشه. هنوزم وقتی غذای نفاخ میخورم د ...

سلام عزیزم میشه لطفا جوابمو بدین 

منم درد دنده سمت راست دارم پنج شش ماهه ، سونو گرافی دادم چیزی نبود آزمایش هم دادم  ، خداروشکر چیزی نبود ، شما از روی چی تشخیص دادند براتون ورم معده؟ علایمتون چی بود غیر از درد ؟

سلام عزیزم میشه لطفا جوابمو بدین منم درد دنده سمت راست دارم پنج شش ماهه ، سونو گرافی دادم چیزی نبود ...

اندوپسکوپی کردم 

برای من آندوسکوپی نکرد ، از روی علایم گفت علایم شما چی بود توروخدا بگید لطفا دردتون کی شروع می‌شد؟ ا ...

درد زیر دنده داشتم شبا و موقع خواب و یه ساعت بعد غذا بیشتر میشد باید پا میشدم راه میرفتم تا بهتر بشه

پنتوپرانازول و کلینیدوم سی نوشت الانم بعضی موقع ها که درد دارم میخورم

غذا های نفاخ باید کم بخورم بلافاصله بعد غذا دراز نکشم بعضی از میوه هارو باید نخورم تقریبا اینا یادم بود 

منم دارم   همگی داریم خطرناک نیس  معده اس

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه
درد زیر دنده داشتم شبا و موقع خواب و یه ساعت بعد غذا بیشتر میشد باید پا میشدم راه میرفتم تا بهتر بشه ...

مرسی عزیزم 

میدونی من دردم یه جوریه انگار دنده ام شکسته 

مثلا میخوام بچرخم چیزی از پشت بردارم درد میگیره دنده راستم و همزمان انگار میخوام آروغ بزنم ، عصبی میشم درد میگیره ، خم میشم چیزی بردارم درد دارم ، یا اون روز سرشیر با عسل خوردم وحشتناک درد گرفت ، استرس میگیرم درد میکنه 

. دکتر گفت التهاب معده است ، بعضی وقتا نشسته هم درد دارم ، واقعا کلافه شدم نمیدونم چمه 😔

منم دارم همگی داریم خطرناک نیس معده اس

میشه بگی دردت چجوریه؟ من با خم شدن و چرخیدن درد دنده راست دارم ، یا اون روز سرشیر با عسل خوردم وحشتناک درد گرفت 

استرس داشتنی و عصبانی بودنی هم درد میگیره 

دکتر میگه معده است 

مگه معده با حرکت و .. درد میگیره 

میشه بگی دردت چجوریه؟ من با خم شدن و چرخیدن درد دنده راست دارم ، یا اون روز سرشیر با عسل خوردم وحشتن ...

یهو میگیره  خیلی وحشتناک 

انگار چاقو کردن توش

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه