2777
2789

ما که نه  

حمله حمله تیم شیران پرسپولیس ایران از دل از جان یارب هرچی صلاحه واسم رقم بزن💛واس خوشبختیم صلوات میفرستی💙دلم بعد از تماشای چشمای تو یه حسی مثل پر گرفتن گرفت💜ببین واس اینک تو با منی چجوری خداروشکر میکنم💚سلامتی روزی که بیان وسط قر بدین و واسم بخونین امشب تمومعاشقابامامیخونن یکصدا میگن تویی عاشق ترین عروس دنیا😍💜💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید این ق عه کشی چطور اصن ینی قیمت ماشین کمتره؟؟ 

بله

حمله حمله تیم شیران پرسپولیس ایران از دل از جان یارب هرچی صلاحه واسم رقم بزن💛واس خوشبختیم صلوات میفرستی💙دلم بعد از تماشای چشمای تو یه حسی مثل پر گرفتن گرفت💜ببین واس اینک تو با منی چجوری خداروشکر میکنم💚سلامتی روزی که بیان وسط قر بدین و واسم بخونین امشب تمومعاشقابامامیخونن یکصدا میگن تویی عاشق ترین عروس دنیا😍💜💛
ببخشید این ق عه کشی چطور اصن ینی قیمت ماشین کمتره؟؟ 

ازه از بازار یه ۳۰ تومنی کناره ولی حق فروش و واگذاری تا یه سال رو نداری 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
نه  اگه کسی هم برنده بشه تا ظهر پیامکش میاد

ممنون آخه ایران خودرو می‌نوشته در حال پیگیری این هیچی ننوشته ادم نمیدونه اوضاعش چیه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
ممنون آخه ایران خودرو می‌نوشته در حال پیگیری این هیچی ننوشته ادم نمیدونه اوضاعش چیه 

هر دوتاش پیامک میدن تاظهر 

ان شالله ک برنده بشی عزیزم❤

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂
هر دوتاش پیامک میدن تاظهر  ان شالله ک برنده بشی عزیزم❤

انشا الله هدیه سالگرد ازدواجمه😍😍 برنده بشم برام میخره اگر نه که هیچی 😭😭

انشا الله هدیه سالگرد ازدواجمه😍😍 برنده بشم برام میخره اگر نه که هیچی 😭😭

آخی عزیزم 😍😍😍😍

مبارک باشه

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂