2777
2789
عنوان

از شوهرم خیلی نا امید شدم😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد...آدم با هر کی ازدواج کنه انگار یه عیبی داره. اگر خودش مشاور نمیاد خودت برو.‌اینکه میگی بی حس ...

با هر اخلاقش ساختم ولی واقعا این یکی رو دیگه نمیتونم تحمل کنم حداقل بخاطر بچه طفل معصومم اون چه گناهی کرده

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 
با هر اخلاقش ساختم ولی واقعا این یکی رو دیگه نمیتونم تحمل کنم حداقل بخاطر بچه طفل معصومم اون چه گناه ...

شایدم اگر هی نازش رو بکشی بهتر بشه. بعضی مرد ها مراقبت مادرانه دوست دارن. امتحان کردی؟

من فهمیدم اکثر مردها خودخواه و خودشیفته هستند و ته دلشون زناشون براشون حقیر هستند. 

آره دقیقا اینجوریه

فقط حرف خودشونو قبول دارن, عقل کل میدونن خودشونو اشتباهشونو قبول ندارن

چدا اینجورین? 

آره دقیقا اینجوریه فقط حرف خودشونو قبول دارن, عقل کل میدونن خودشونو اشتباهشونو قبول ندارن چدا اینج ...

نمیدونم والا. خودمم درگیر همینم. من حرف بزنم میگه حساسی...شور میزنی..اینطوری نیست آخرش هم گند میزنه و به حرف من میرسه. کلا قبول نمیکنه هیچی رو. 

میدونی چی بیشتر منو اتیش میزنع،که هیچ وقت از حرفاش،از فحش هاش،از تحقیرهاش و تخریب خانواده من پشیمون ...

الهیییی چی کشیدی😢 واقعا درکت میکنم😔

شوهر منم اینجوریه فحش میده من همیشه حتی تو دعوا حرمتشو حفظ میکنم اما اون😔 

چرا قدر خودمونو ندونستیم هیچ وقت😔

بعضی زنا چجوری تو خونه نازکش دارن حرفشون برو داره اینم ماییم نتیجه ناز شوهر کشیدن و غرق محبت کردن و بساز بودن رو داریم میبینیم😢😢😢 

بخدا کم کم داره باور هام عوض میشه

یه روز که حالتون خیلی خوبه باهم ، باهاش حرف بزنید بگید که چقدر الان حالمون خوبه و خوشبختیم ،چرا بعضی ...

زیااااد گفتم دقیقااا میدونه من چقدددد عذاب میکشم ولی قصدا اینکارو میکنه😢

شوهر کردیم همدم و رفیقمون بشه داره نقطه ضعفامونو پیدا میکنه😔

زیااااد گفتم دقیقااا میدونه من چقدددد عذاب میکشم ولی قصدا اینکارو میکنه😢 شوهر کردیم همدم و رفیقمون ...

خیلی سخته عزیزم ولی سعی کن بیخیال باشی با بچت سرگرم باش خودتو ناراحت کن کم کم از سرش میفته هر چی حساس باشی بدتر میشه

نمیدونم والا. خودمم درگیر همینم. من حرف بزنم میگه حساسی...شور میزنی..اینطوری نیست آخرش هم گند میزنه ...

هعععععی خدا با این موجودات چیکار کنیم?😔

تو اوج جوونی پیرمون کردن...